Almussafes habilita un espai per als discapacitats en el saló d’actes del centre cultural

Almussafes habilita un espai per als discapacitats en el saló d’actes del centre cultural

El consistori municipal inicia els treballs de condicionament de la part posterior del pati de butaques per a destinar-la al col·lectiu de persones amb mobilitat reduïda. L’Ajuntament també aprofita el mes d’agost per a realitzar tasques de manteniment i neteja en el recinte.

Almussafes continua adaptant totes les seues infraestructures a les necessitats concretes del col·lectiu de discapacitats. Després de l’anàlisi realitzat per part dels tècnics municipals per a establir el millor emplaçament i la consegüent aprovació per part de la corporació, la Regidoria de Cultura ha començat les gestions pertinents per a poder disposar d’un espai destinat expressament a persones amb mobilitat reduïda i als carros de bebès. La intervenció, el resultat de la qual estarà disponible amb l’inici de la nova temporada d’activitats, inclou la instal·lació d’una rampa adaptada a la Llei d’Accessibilitat.

Amb la normativa actual, i amb l’objectiu de facilitar l’eixida dels espectadors en cas d’emergència, no és possible situar a aquestes persones en els passadissos del local, per la qual cosa aquesta actuació resol de manera efectiva i legal la problemàtica existent. El lloc triat per a l’habilitació de les citades localitats ha sigut la part posterior del pati de butaques, just davant de l’espai ocupat pels tècnics de so i il·luminació que coordinen els diferents espectacles celebrats en aquest equipament. L’actual equip de govern comença d’aquesta forma a desenvolupar el seu projecte d’accessibilitat, que contempla diverses actuacions concretes en tot el casc urbà i que contribuiran a facilitar el trànsit d’aquest col·lectiu pel municipi.

D’altra banda, aprofitant l’absència d’activitats en aquest saló d’actes durant els mesos de juliol i agost, l’empresa concessionària del servei de neteja de l’edifici està duent a terme tasques de desinfecció del local amb l’objectiu d’eliminar la brutícia que no és possible llevar en la neteja diària.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.