Miquel Grau i la cullerenca Marta Grau s’imposen en la XX Travessia Platja de Cullera

Miquel Grau i la cullerenca Marta Grau s’imposen en la XX Travessia Platja de Cullera

La XX edició de la Travessa Platja de Cullera ha resultat ser tot un èxit enguany. La prova de natació organitzada per l’ajuntament de la capital turística es va celebrar este diumenge al matí amb un total de 152 participants, un increment considerable respecte a l’any passat quan van ser 96 els inscrits.

En la competició que obria la Setmana Esportiva 2015, Miquel Grau de la Universitat Politècnica de València es va imposar en la prova llarga (2.500 metres). El nadador va completar el recorregut en 32 minuts i 36 segons. Per darrere d’ell va quedar Ricardo Beneyto Pla, del CT Huracán Valencia, amb 36 minuts i 19 segons. El podi el va completar Nacho Serrano Camilleri del CN Sueca, qui també va emprar 36 minuts i 19 segons.

2-travessia-cullera-2015En dones, la cullerenca Marta Grau De Fes, del CN Sueca, es va imposar en la prova màster en completar-la amb 40 minuts i 26 segons. Segona va quedar la seua companya de files Irene Granell Pérez, amb un temps de 40 minuts i 40 segons. El trio guanyador el va tancar Laia Ferragut Ferris, del CN Xúquer, amb 41 minuts i 49 segons.

Prèviament, en la prova de promoció (1.300 metres), la victòria en categoria masculina se l’emportà l’independent Daniel Haeger (17′:37”). Li van seguir Bernardo Jareño Manclus, del Club Triatlón Villena, (18′:24”) i Miguel Jiménez Garro, del Tripuzol, (18′:27”).

Pel que fa a la participació femenina en esta màster 1.300, el triomf se l’emportà Victoria Isabel Montalbán Ruiz, del CN Sueca, en aconseguir completar el recorregut en 20 minuts i 53 segons. Per darrere, Yamila Akodad, del Club de Triató Cullera, va emprar 23 minuts i 20 segons. Tercera va quedar la independent Cristina Rubio Giner (23 minuts i 57 segons).

Des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Cullera s’ha valorat de forma molt positiva l’increment d’inscrits en esta travessa, així com la participació que va registrar el dissabte la cerimònia inaugural de la Setmana Esportiva 2015 amb el Trasllat de la Torxa, una carrera de relleus que va cobrir 5.000 metres i va discórrer des del Raval fins als Jardins del Mercat, passant pel Castell. L’acte va concloure amb una performance posterior a l’encesa del peveter, en la qual el públic assistent va poder gaudir d’una exhibició de parkur, fit roll, ball esportiu, llatí, standard, gimnàstica rítmica, kick-boxing i zumba mentre l’artista local Remy pintava un grafiti.

La torxa va ser portada en l’últim tram pels esportistes cullerencs que més han destacat enguany: Agustín Sieres, Adela Garcés, Luis Ballesteros i Salva Rico. L’edil d’Esports, Javier Cerveró, va agrair la participació de tota la ciutadania i assenyalà que l’eixida de la torxa al carrer simbolitza la intenció del consistori de fomentar i acostar la pràctica esportiva a tots els veïns.

Ajuntament de Cullera

Classificacions


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.