La Guàrdia Civil confisca prop de 1.000 peces de vestir i 800 sabatilles falsificades a Sueca

La Guàrdia Civil confisca prop de 1.000 peces de vestir i 800 sabatilles falsificades a Sueca

L’Operació “*Planchazo”, s’ha saldat amb la detenció de dues persones de nacionalitat senegalesa implicades en un delicte contra la propietat industrial. Els agents s’han confiscat de multitud de peces falsificades, així com adhesius i etiquetes per a simular l’autenticitat dels productes, a més de planxes de roba per a realitzar la falsificació.

Des del passat mes de Maig, la Guàrdia Civil venia investigant l’origen de productes falsificats que s’intentaven comercialitzar en el passeig marítim de Cullera.

Per açò, es va iniciar l’Operació “Planchazo”, per part dels agents de localitat turística amb la finalitat d’esbrinar, localitzar i detenir a l’autor o autors d’aquests fets.

Fruit de les perquisicions realitzades per la Guàrdia Civil, es va poder comprovar que es tractava de dues persones de nacionalitat senegalesa, els quals es dedicaven a la fabricació, distribució i venda de productes falsificats

La fase d’explotació d’aquest operatiu, desenvolupada a la fi de juliol, va donar com resultat la detenció per part dels agents encarregats del cas de dos homes, de 38 i 32 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la propietat industrial.

En aquest operatiu, els agents encarregats del cas, van realitzar dos registres, en dos habitatges que els detinguts utilitzaven com a base d’operacions. Compraven les peces i una vegada en els pisos que tenien llogats a Sueca, marcaven amb planxes de roba diferents emblemes de marques conegudes per a fer-les passar per originals.

Posteriorment, distribuïen les falsificacions ocultes en furgonetes per les localitats adjacents. A més a més, distribuïen aquesta mercaderia a nivell nacional mitjançant enviaments de paqueteria.

Entre les peces falsificades intervingudes per la Guàrdia Civil, es troben 800 sabatilles, prop de 1.000 peces de vestir, milers d’adhesius i centenars d’etiquetes per a simular l’autenticitat dels productes, així com 20 planxes amb restes d’adhesius.

En els registres també es va trobar més de 1.000 albarans d’enviaments de paqueteria. També s’ha intervingut dos vehicles que eren utilitzats per a la distribució de les falsificacions. Les recerques continuen obertes per al total esclariment d’aquests fets delictius. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció nº 3 de Sueca.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.