Tanquem la televisió, Cullera ja no té veu

Tanquem la televisió, Cullera ja no té veu

Cullera TV va nàixer 6 mesos després de la desaparició, sense previ avís, de TeleCullera. Després de més 15 anys donant cobertura a l’actualitat del poble, el tancament de la televisió pública deixà la localitat òrfena d’informació local de primera mà. Així les coses, Cullera TV pretengué omplir el buit comunicatiu i va apostar per la xarxa com a medi on continuar fent televisió de proximitat i en valencià.

Amb coratge i treball, seguint el mestre Puyal, Cullera TV es convertí en el primer mitjà local que va disposar d’aplicacions multimèdia per a dispositius mòbils i Smart TV, en l’àmbit de l’estat espanyol. Tres anys d’intens treball després, Cullera TV disposa d’un repositori virtual de continguts audiovisuals de la nostra ciutat. Amb més de 1300 vídeos realitzats i amb més de 5000 seguidors a les xarxes socials hem sigut el mitjà de comunicació del poble de Cullera.

Han sigut tres anys al servei del poble de Cullera, tot donant veu i posant imatges a les associacions, clubs esportius, falles, festes majors i esdeveniments de tota mena., conscients que la vida és local i la realitat de les persones, també.

La realitat, però, s’imposa i, després de 3 anys, Cullera TV es veu obligada a tancar les seus portes per motius econòmics. No hem rebut cap tipus d’ajuda econòmica per part de l’ajuntament, ni de l’actual equip de govern ni de l’anterior, la qual cosa ha propiciat que el projecte siga inviable econòmicament. D’altra banda, el teixit comercial i industrial del poble, que no compta amb grans ni mitjanes empreses que pogueren finançar o patrocinar CTV, no ha estat suficient per poder continuar.

Nosaltres ho hem intentant durant tres anys però no hem pogut aconseguir-ho. Volem donar les gràcies a les empreses i comerços del poble que han confiat en nosaltres. El nostre reconeixement més sincer a Chofre Correduría de seguros, Milar Alberto González, Clínica nutricional DietPlan, Pizzes &Menjars Atlàntida, Vip Abogados, Òptica Marel que ens acompanyat fins al final, però també a tots aquells que ens han acompanyat al llarg del camí i han permés que el somni d’una televisió local es mantinguera viu.

Lamentem profundament el tancament de Cullera TV i vos convidem a visitar el nostre web culleratv. es a la recerca de part de la nostra història com a poble.

Associació de l’Audiovisual de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.