Sopar multitudinari dels jubilats d’Almussafes per la festivitat dels seus patrons

Sopar multitudinari dels jubilats d’Almussafes per la festivitat dels seus patrons

El passat dimecres dia 29, l’Associaci贸 de Jubilats i Pensionistes d’Almussafes va celebrar un sopar de germanor multitudinari amb el qual a m茅s de tancar la temporada d’activitats 2014-2015, els associats van honrar als seus patrons, Sant Joaquim i Santa Anna.

Al voltant de 678 comensals es van donar cita en el pati del col路legi Almassaf, a partir de les 21.30 hores del passat dimecres, per a compartir sopar i conversa en un acte que s’organitza des de la pr貌pia associaci贸 local des de fa m茅s de quinze anys, coincidint amb el 鈥淒ia dels Avis鈥.

Com en les anteriors edicions, durant la gala es va dur a terme el tradicional trasp脿s de la banderola de l’associaci贸 per part d’una representant dels quints del passat any als nous membres que passen a integrar el col路lectiu de majors. En aquesta ocasi贸, els jubilats M陋 Consuelo Garc铆a i Gaudencio Mora 鈥 de la quinta del 49 – li van passar el relleu a Consuelo Navarro i Paco Sanchis鈥 tots dos representants de la quinta del 50 -.

L’alcalde, Toni Gonz谩lez, la regidora de la Tercera Edat, Paqui Oliver i el president de l’associaci贸 de jubilats, Francisco Ruiz, juntament amb el secretari comarcal dels jubilats, Salvador Mar铆n Blasco, entre altres autoritats municipals, van acompanyar als socis i s貌cies de l’entitat en aquest sopar commemoratiu.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.