L’alcaldessa Raquel Tamarit i la seua “soberbia”

L’alcaldessa Raquel Tamarit i la seua “soberbia”

Des del Grup Popular Municipal de Sueca, lamentem no poder esperar als cent dies de cortesia per a valorar el perfil del nou equip de Govern i, en especial, de la seua Alcaldessa, Raquel Tamarit. Dia a dia, Tamarit va donant mostres de la seua “soberbia”, una actitud que no està agradant en absolut als veïns de Sueca.

Contra tot pronòstic, la Sra. Tamarit ha fet gala de la seua “soberbia” i no sols ha suprimit la tradicional “Demanà de Bous”, acte amb què s’anuncien les festes patronals, sinó que també es va permetre el luxe d’ordenar a la banda de música que finalitzara l’acte en la porta de l’Església de Sant Pere, trencant així el protocol habitual per a estos actes en què la Banda acompanya al consistori i a la Festera i Cort d’Honor a la porta de l’Ajuntament.

Tamarit està demostrant ser una alcaldessa de “mando i ordeno” que només pensa en ella, ignorant les costums locals i prenent decisions d’una forma absolutista i, per tant, intolerable. Ni el Partit Popular ni els veïns de Sueca podem admetre aquest tipus de comportament. Tolerar-ho, durant quatre anys, podria suposar acabar amb moltes de les nostres senyes d’identitat.

El passat dimecres, Tamarit va donar per acabat l’acte sense informar als membres de l’oposició del “nou protocol” però el que més ens indigna és que ho fera sense informar a la Festera i la seua Cort d’Honor. A més a més, davant les protestes dels veïns per la supressió de la tradicional “Demanà de Bous”, va abandonar l’església per la porta lateral i es va fer escortar en exclusiva per agents de la força pública. Una falta de respecte cap a les festeres, cap als membres del consistori i, sobretot, cap als suecans.

Ens preguntem quants diners ha costat als suecans el dispositiu policial del que es va fer rodejar la Sra. Alcaldessa…

Més significatiu inclús és que els membres del GISPM quedaren igualment “arrinconats” en l’Església. Des del Grup Popular voldriem saber si esta és l’escenificació de la primera crisi de govern o potser serà la postura submisa que va a adoptar el GISPM durant esta legislatura de govern amb Compromís. La resposta la tindrem segurament en els pròxims mesos…

Grup Municipal Popular de Sueca


 

  1. avatar

    Mira per on… Els primers en pronunciar-se, son els que mes han fet el ridicul en Sueca desde que jo tinc memoria… La pallisa electoral ho va dir tot… Tot el que dieu ací no val per a res…

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.