L’Ajuntament d’Almussafes homenatja la Penya Club de Futbol Veterans

L’Ajuntament d’Almussafes homenatja la Penya Club de Futbol Veterans

Un total de 24 jugadors de l’equip de veterans d’Almussafes, van assistir a la recepció oficial que l’Ajuntament els va brindar, a les 20 hores d’ahir dimecres dia 29, en la sala de plens. L’alcalde, Toni González, i el regidor d’Esports, Pau Bosch, li van entregar al president de la Peña Club de Futbol Veterans, Juan Ramón Garcerán, una placa homenatge pel títol de campions de la Copa de la Comunitat Valenciana,

Un mes després d’haver-se adjudicat la Copa de la lliga, l’equip de la Peña Club de Futbol Veterans ha celebrat esta gesta esportiva de manera oficial, compartint l’èxit amb les autoritats locals, en un acte públic en què la copa es va convertir en l’autèntica protagonista de la vesprada.

El president de l’executiu va animar als jugadors a continuar per eixa línia, superant reptes i aconseguint el major èxit esportiu. De fet, el passat 27 de juny, es va celebrar en Anna un partit de futbol històric per a la Peña Club de Futbol Veterans d’Almussafes, la final de la Copa de la Comunitat Valenciana, en la que l’equip va aconseguir proclamar-se campió en una ajustada trobada disputat contra la Societat Esportiva Sueca, que es va decidir en la tanda de penals després de concloure els 90 minuts de joc amb empat a u. Respecte d’això, durant la seua intervenció, González va assenyalar que l’equip de veterans és tot un “orgull per al poble d’Almussafes”.

També l’edil d’Esports va animar als jugadors a lluitar per una nova victòria durant la pròxima temporada esportiva, però esta vegada assegurant-se el títol de campió de lliga, ja que les noves incorporacions d’esportistes, que han jugat en 2a i en 3a, han ajudat a crear un equip potent i preparat per a acreditar el seu lideratge en el camp de joc.
Durant la seua trajectòria, que es va iniciar en 1973, el club ha posat en marxa la Lliga de Futbol de Veterans, ha aconseguit el Trofeu a l’Esportivitat durant tres anys consecutius i ha aconseguit el subcampionat de lliga en 2013, temporada en què precisament se celebrava el 40 aniversari de la seua fundació. Amb este nou triomf, l’entitat escriu una pàgina d’or en la seua història, que està marcada indiscutiblement per l’esperit de germandat i amistat.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.