Crònica del CA Corriols de Sueca: Dissabte tocava a Polinyà

Crònica del CA Corriols de Sueca: Dissabte tocava a Polinyà

El mateix dia 25 de juliol que el poble de Polinyà del Xúquer es disfressava per a reunir-se a mitjanit a la plaça de l’ajuntament i començar la Retreta, hores abans, es celebrava la volta a peu a la vila.  S’hi reuniren centenars de corredors, entre ells un bon grapat del Club Atletisme Corriols,  que fou un dels grups més nombrosos. Ja amb el seu dorsal al pit, l’escalfament realitzat, sense perdre la il·lusió, a les 19:00 s’engegaven els nervis i les ganes de deixar-ho tot sobre el circuit dels més menuts.

didac-aina-polinya-2015Les primeres en acabar van ser: Alba León, Mar Soler i Aitana Ferrando. En la següent categoria es va viure un final emocionant i a la vegada bonic entre els dos companys d’entrenament Aina Pérez i Dídac Ibiza. Ambdós encapçalaren la prova quasi des de l’eixida i amb un discutit sprint final s’asseguraren proclamar-se campions una vegada creuada la meta, on no van faltar les felicitacions entre els dos companys i amics. Maria León també s’encarregava de representar als corriols i de demostrar que no hi ha res que la pare de seguir gaudint d’aquest esport.

A les 20:00 es donava pas a la prova reina, els carrers tornaren a ser xafats pels corredors que eren els protagonistes de la vesprada junt a la molesta calor que està caracteritzant aquests últims dies de juliol. Alejandro Juan , David Nadal, Luis Ortells, Miguel Almodovar, Jose Mulet, Carlos Pérez, Miguel Angel Gorris, Juan Enrique Gayon, Enric Riera, Lucas i Dani Soler, Carlos Lopez, Raul Ribera, Julián León, Ànima Polo, Laura Pérez, Jose Pascual Ribera, Laura Pérez Llombart, Eva Talens, Miguel Ángel Ibiza, Tere Claver, Alicia Rocher, Vicent Pérez, Joan Aliaga, Vicenta Aguilar, Julia Iborra i Miguel Avila, vestien la camisa grogueta dels corriols que es deixava veure entre la multitud de gent que corria.

D’entre ells, uns quants van ser els que pujaren al podi: Alejandro qui es va proclamar subcampió de la prova, Laura Pérez primera en la categoria júnior-promesa, David segon veterà B, Laura Pérez Llombart segona local i Eva  tercera local.

El cap de setmana que ve seguirem amb més quilòmetres a les cames!

Laura Pérez Rocher
CA Corriols de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.