Fortaleny controla les paneroles amb un nou gel insecticida com esquer

Fortaleny controla les paneroles amb un nou gel insecticida com esquer

L’Ajuntament de Fortaleny ha aconseguit disminuir més del 80% la població de paneroles en tota la xarxa del clavegueram públic. L’alcaldessa Juani Clos aposta pels nous insecticides d’última generació per al control de les paneroles periplaneta americana i blatta orientalis.

L’empresa encarregada d’aquests tractaments és Biottec, que segons Juan Carlos Vendrell, Responsable Tècnic, es tracta d’un gel insecticida dissenyat com a esquer alimentós, desenvolupat mitjançant tecnologia avançada multicapa que permet emmascarar el principi actiu cipermetrina, de manera que els insectes no identifiquen l’origen de la seua intoxicació, proporcionant un control eficaç dels insectes i una baixa toxicitat per als mamífers.

“Aquests gels s’utilitzen en combinació amb els insecticides adulticides aplicant-se, en cas de Fortaleny, amb periodicitat trimestral, arribant a aconseguir una reducció molt important de població de paneroles en tota la xarxa del clavegueram públic”, indica Vendrell.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.