El Centre de Salut d’Almussafes estrena aire condicionat

El Centre de Salut d’Almussafes estrena aire condicionat

Divendres passat dia 17, va començar a funcionar el nou equip d’aire condicionat del Centre de Salut d’Almussafes. Amb la instal·lació de l’aparell refrigerant, que substituïx a l’anterior gelatera que es va avariar a principis del passat mes de maig, l’Ajuntament ha solucionat la problemàtica generada per les elevades temperatures a què s’han enfrontat tant els pacients, com l’equip administratiu i metge dedicat a l’atenció primària en l’edifici durant els últims dos mesos.

El projecte d’adquisició i instal·lació del nou mecanisme refrigerant en l’Ambulatori, edifici de titularitat municipal cedit a la Generalitat Valenciana, forma part del paquet d’inversions financerament sostenibles que el consistori municipal escometrà durant el present exercici pressupostari amb el superàvit acumulat del passat any 2014.

En concret, el nou executiu ha destinat un import econòmic de 65.000 euros del romanent líquid de tresoreria per a gastos generals a l’execució d’esta actuació, qualificada de prioritària i urgent, ja que la reparació de l’anterior maquinària era inviable, al no complir la mateixa amb els actuals preceptes normatius de caràcter mediambiental. Segons el regidor de Sanitat, Faustino Manzano, “El gas que s’utilitzava en la gelatera del Centre de Salut afectava negativament la capa d’ozó  i amb l’acció que acabem de completar, a més d’adaptar-nos totalment a la legalitat vigent, obtindrem una major eficiència energètica”.

“Lamentem que precisament l’aparell es danyara en les pitjors dates possibles, l’arribada de l’estiu, i a eixa conjuntura es va sumar el fet de que ens enfrontem a l’estiu més calorós dels últims temps”, comenta la primera autoritat municipal, Toni González: I afig que “ambdós circumstàncies ens han obligat a desenrotllar el projecte amb la major agilitat possible per a assegurar una atenció sanitària de qualitat i en les millors condicions”.

Precisament, durant el matí d’ahir dimecres l’alcalde, acompanyat per l’enginyer tècnic industrial, Manolo Duart, visità la infraestructura sanitària per a comprovar personalment el funcionament correcte del nou equip, que durant tot el període estiuenc estarà actiu entre les 7 del matí i les 5 de la vesprada, coincidint amb la franja horària d’obertura de la instal·lació al públic.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.