Detingut a Cullera l’autor d’un segrest que pretenia obligar la víctima a realitzar-ne altre

Detingut a Cullera l’autor d’un segrest que pretenia obligar la víctima a realitzar-ne altre

La Guàrdia Civil de Cullera i d’Oliva han detingut a un home de 18 anys implicat en els delictes de proposició per a cometre un delicte de detenció il·legal, trencament per manipulació de dispositiu de localització, trencament d’ordre d’allunyament, tortures, segrest i extorsió.

trater-segrest-cullera-2015El presumpte delinqüent va segrestar a la víctima a Miramar (la Safor) quan aquest es va negar a realitzar un “treball” que consistia a segrestar al seu exnúvia. La víctima va estar retinguda contra la seua voluntat durant més de 24 hores en un traster proper al domicili del detingut.

El passat dia 20 de juliol de 2015, la Guàrdia Civil de Cullera va tindre coneixement de la desaparició d’un home de 18 anys que possiblement, segons relaten els seus familiars, havia pogut ser víctima d’un segrest.

Per aquest motiu es va iniciar l’operació “Zelle” per part dels agents de Cullera, a fi de descobrir el parador d’aquesta persona i identificar i detenir a l’autor o autors d’aquest fet.

Fruit de les perquisicions obtingudes es va poder comprovar que la persona responsable del segrest era un home de 18 anys que a primers del mes de juliol ja va ser detingut per retenir il·legalment a una altra persona en aqueix mateix traster.

Per tot açò es va procedir a detenir a aquest home de 18 anys, de nacionalitat marroquina, per la seua implicació en els delictes de proposició per a cometre un delicte de detenció il·legal, trencament per manipulació de dispositiu de localització, trencament d’ordre d’allunyament, tortures, segrest i extorsió.

Aquesta persona va contactar amb la víctima per a oferir-li un treball. Durant la trobada va precisar que el “treball” consistia a segrestar al seu exnúvia perquè aquesta retirara l’ordre d’allunyament.

Davant la negativa de cometre aquests fets per part de la víctima l’ara detingut va simular ser membre d’una organització criminal i va sol·licitar diverses quantitats de diners, que oscil·laven entre els 7.500 i 20.000 euros, per a poder desvincular-li de la trama.

El detingut va amenaçar i va ruixar a la víctima en el rostre amb spray, mantenint-ho incomunicat en un traster de xicotets dimensions durant més de 24 hores. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció número 2 de Sueca.

O.R.

Vídeo del traster


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.