Els pobles de la Ribera Baixa reben 14.000 euros de la Diputació per a programes esportius

Els pobles de la Ribera Baixa reben 14.000 euros de la Diputació per a programes esportius

Els pobles de la Ribera Baixa han obtingut unes subvencions de la Diputació de València per valor de 14.021,44 euros per a desplegar activitats esportives per mitjà dels programes esportius municipals 2015, que cada any impulsa l’Àrea d’Esports de la corporació provincial.

El programa, del qual es beneficien els ajuntaments de la província i que té un pressupost de 291.000 euros, vol establir un marc adequat per a poder desenvolupar aquestes activitats i aconseguir que tots els veïns se senten millor, tant físicament com socialment i psicològicament.

Amb açò, la corporació provincial aposta per mantindre l’esport en cada racó de la província i proporciona tots els serveis i condicions als ciutadans amb l’objectiu de promocionar la pràctica esportiva

Concretament, han sigut deu els pobles beneficiats per aquestes ajudes, el Mareny, el Perelló, Albalat de la Ribera, Benicull de Xúquer, Corbera, Favara, Fortaleny, Polinyà de Xúquer i Sollana, que han rebut un total de 1.304,32 euros per municipi; mentre que Almussafes ha obtingut un total de 2.282,56 euros.

Dival


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.