Altamar presenta la millor tapa en la Ruta del Tapeig d’Almussafes

Altamar presenta la millor tapa en la Ruta del Tapeig d’Almussafes

La Ruta del Tapeig d’Almussafes, organitzada pel Club Gastronòmic “El Putxeret” en col·laboració amb l’Ajuntament, ja ha donat a conèixer les xifres relatives a aquesta edició. Els 12.745 aperitius servits durant els seus sis dies de durada la converteixen en la convocatòria més exitosa de les quatre que s’han celebrat fins a la data.

El passat divendres 3 de juliol, l’Alcalde d’Almussafes, Toni González, el Regidor de Festes, Andrés López i la Reina de les Festes i la seua Cort d’Honor, inauguraven junt amb els membres del Club Gastronòmic “El Putxeret” la Ruta del Tapeig 2015 en l’establiment guanyador de la millor tapa de l’edició de 2014, en el bar Els Rogets. Encara no sabien que aquest mateix local seria el que major nombre d’aperitius serviria enguany, amb un total de 2.726.

No obstant açò, en aquesta ocasió el premi a la millor tapa va ser per al bar Altamar. L’aperitiu denominat “Mil fulles de botifarra”, i que també contenia pa, creïlla, poma caramelitzada i ametles va aconseguir el primer lloc amb 20 vots. S’imposava així al restaurant Días de Vino i Rosas, als bars Altamar, Societat Musical, El Cantó, L’Encontre, Bocapiz, Hungría i El Mesón i a les cafeteries Rosa i Centre Cultural. Entre tots, han oferit durant aquestes sis jornades fins a 56 aperitius selectes que han fet les delícies dels almussafenys.

El pròxim divendres 17 de juliol, coincidint amb el dia dedicat a l’agricultor, es realitzarà un acte en el qual a més de lliurar aquests premis se sortejarà un sopar per a dues persones entre els clients participants. La presidenta del Club Gastornòmic “El Putxeret”, Mari Carmen Añó, assegura que estan “molt contents tant per la participació de la gent com per la satisfacció dels bars. Ha sigut una experiència genial que pretenem que a poc a poc vaja a més”. La idea d’editar per primera vegada un fullet amb el conjunt de tapes “pretenia acostar la iniciativa als ciutadans perquè pogueren triar on anar per a gaudir del que més els havia cridat l’atenció”, concreta.

El Club Gastronòmic “El Putxeret”, va nàixer a la finals de 2011 i des de la seua creació ha realitzat diferents activitats entre les quals es troben concursos de menjar tradicional i d’arròs al forn i tallers de cuina bàsica. El seu objectiu, assenyalen, “és aficionar a la gent a la cuina perquè gaudisca, açò és el més gratificant”.

Ajuntament d’Almussafes

Foto: El bar Els Rogets fou el que major nombre d’aperitius va servir enguany.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.