El Consell Municipal d’Esports d’Almussafes tria als guardonats del 2015

El Consell Municipal d’Esports d’Almussafes tria als guardonats del 2015

Dijous passat dia 2, les més de 20 entitats integrants del Consell Municipal d’Esports van celebrar l’última sessió abans de les vacacions estivals. Durant la reunió, els representants triats pels diferents clubs esportius de la localitat  van votar, de manera unànime, als tres guardonats de l’any. Així mateix, el Consell va triar el seu nou portaveu, càrrec que assumix Vicente Calatayud, membre del club de Pescadors “La Molinà”,

Divendres que ve 24 de juliol, el pati del col·legi Almazaf d’Almussafes reunirà a al voltant de mig centenar de veïns de la localitat en una nova edició de la Gala de l’Esport, cerimònia en què s’homenatjarà a la millor esportista de l’any, la gimnasta María Di Girolamo; al millor club, guardó que ha recaigut en Esportiu Agility d’Almussafes; i a la trajectòria esportiva, que enguany se li concedix al president d’esta mateixa entitat, Javier Pérez.

Les esmentades distincions es van determinar durant la sessió de despedida de la temporada 2014-2015, celebrada pel Consell Municipal d’Esports en la sala de reunions del pavelló poliesportiu, de dijous passat dia 2, i a la que va seguir un sopar de germanor. “Els mèrits presentats per les tres candidatures mereixien la concessió dels reconeixements oficials, amb els que l’Ajuntament d’Almussafes, a través del Consell, premia l’esforç i la qualitat esportiva dels seus veïns majors d’edat”, explica el president de l’òrgan i regidor d’Esports, Pau Bosch.

Tots ells rebran les distincions públiques del Consell Municipal d’Esports, en una vetlada en la que els clubs celebraran els èxits obtinguts durant la temporada i disfrutaran de diverses actuacions musicals. Durant la gala, Vicente Calatayud Sebastiá, triat com nou portaveu del Consell en la reunió de la passada setmana i amb l’acord unànime de tots els seus membres, es presentarà oficialment davant dels assistents al sopar de gala.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada