Més de 800 persones assisteixen al recital de dolçaines al parc Central d’Almussafes

Més de 800 persones assisteixen al recital de dolçaines al parc Central d’Almussafes

La Colla Al-mansáf i la Colla d’Algemesí celebraren un intercanvi musical, al que li va precedir una dansà popular a càrrec de Dansaires del Tramusser. Els algemesinecs retornaren així la visita rebuda el passat mes d’abril.

El recentment estrenat Àgora del parc Central d’Almussafes va ser el lloc triat per la Colla Al-mansáf per a la celebració del seu concert de festes, que es va convertir en aquest cas en un intercanvi amb la Colla d’Algemesí. El que no esperaven els organitzadors és la gran resposta obtinguda amb aquesta activitat, que va registrar el passat diumenge 5 de juliol una assistència massiva d’almussafenys desitjosos de retrobar-se amb una tradició tan valenciana com és la interpretació d’obres de la terra amb un instrument musical tan nostre com la dolçaina.

L’acte va començar amb una cercavila d’ambdues agrupacions que va transcórrer entre el Centre Cultural i el parc Central i en el qual van estar acompanyats pels balls de Dansaires del Tramusser, el grup local de ball tradicional valencià. Després d’aquesta exhibició, va començar el recital, en el qual tots dos grups van delectar als assistents amb la interpretació de diverses obres entre les quals es trobaven Penyalba, Peris, Miquelet de la Sella, La lligassa, Mondúver i Muixerangues al cel. El president de la Colla d’Al-mansáf, Raúl Raga, està “satisfet amb l’actuació i amb el resultat de l’acte en general, va eixir molt bé i va acudir molta gent, encara que ens vam sentir com en família. Sens dubte, vam encertar amb l’elecció del lloc”.

Per a finalitzar, Raga i la dama de les Festes representant de la Colla Al-mansáf, Carmen Fuentes, van obsequiar al president de la Colla d’Algemesí, Toni de l’Asunción, amb un detall, després de la qual cosa les dos formacions van interpretar de manera conjunta el pasdoble Aquelarre per a posar punt i final a una nova vesprada festiva.

Ajuntament d’Almussafes

Fotografia de Carioca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.