CSI·F urgeix a l’alcalde de Cullera al trasllat del Jutjat de Pau a un local més ampli i accessible

CSI·F urgeix a l’alcalde de Cullera al trasllat del Jutjat de Pau a un local més ampli i accessible

El sindicat CSI·F urgeix al nou alcalde de Cullera a que situe el Jutjat de Pau en un local accessible per a persones amb discapacitat i més ampli que l’actual. La central sindical explica que les actuals dependències manquen de rampa i compten amb un espai reduït i insuficient. També avisa de la dificultat de realitzar les notificacions en un terme municipal tan extens per falta d’un vehicle habilitat.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI·F) espera que el nou primer edil afronte un problema que els veïns del municipi porten patint des de fa anys sense que, fins avui, el Consistori haja adoptat una solució.

CSI·F relata que molts usuaris no poden accedir al recinte del Jutjat de Pau de Cullera per a realitzar tràmits tan habituals com obtenir una fe de vida o una partida de naixement. La inexistència d’una rampa d’accés impedeix que persones amb dificultat de moviment per edat o minusvalidesa, o pares amb els seus bebès en carrets, per citar alguns exemples, puguen dur a terme la corresponent gestió. L’empleat públic ha d’eixir a l’exterior del local per a facilitar aquest tràmit.

La central sindical va proposar fa un any que l’Ajuntament cedira, per al Jutjat de Paz, algun dels locals cèntrics i buits amb els quals explica. Amb aquesta mesura s’estalviaria també el lloguer de les actuals dependències, que s’han quedat xicotetes per al volum existent d’usuaris. A més, amb prou faenes disposen de ventilació exterior. CSI·F, d’altra banda, apunta que la falta d’un vehicle habilitat per a recórrer l’àmplia extensió del terme municipal de Cullera dificulta que els treballadors del Jutjat de Paz puguen realitzar notificacions.

CSI·F


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.