Almussafes celebra este dissabte la XXIX Volta a Peu

Almussafes celebra este dissabte la XXIX Volta a Peu

El consistori municipal, en col·laboració amb el Club d’Atletisme i nombrosos aficionats, es preparen per a la celebració d’esta prova esportiva en què participaran corredors de tota la Comunitat Valenciana. Tal com va ocórrer en la passada edició, la inscripció serà gratuïta i s’habilitarà un espai perquè els assistents puguen aportar productes alimentaris per al banc d’aliments local.

Dissabte que ve 4 de juliol, Almussafes tornarà a convertir-se en escenari d’una nova Volta a Peu organitzada pel consistori municipal. Els atletes locals i forans tindran novament l’oportunitat de participar en esta cita esportiva gratuïta en la que a més de posar a prova el seu estat de forma i nivell podran col·laborar amb el banc d’aliments local aportant productes no peribles, amb la qual cosa l’organització remarca el caràcter solidari de la convocatòria.

A partir de les 18 hores, els jóvens atletes podran demostrar la seua capacitat de superació en les carreres de les categories benjamí, aleví i infantil, que recorreran 500, 1.000 i 1.600 metres, respectivament. Després d’elles, les autoritats locals premiaran als tres primers classificats en cada prova amb un trofeu. I a les 19:30 hores, arribarà el torn de la carrera absoluta, la distància del qual s’ha establit en 10.000 metres i després de la que autoritats i Reina i Cort d’Honor faran entrega de sengles guardons als tres primers classificats de les categories júnior, sènior i veterans.

L’Ajuntament d’Almussafes comptarà en l’organització amb la col·laboració del Club d’Atletisme local, així com amb l’ajuda de nombrosos voluntaris aficionats a este esport i amb diversos patrocinadors, els que s’esforçaran perquè tot isca segons allò que s’ha previst durant el trajecte, que tornarà a ser urbà, amb l’objectiu d’evitar les altes temperatures i per a donar presència pública entre la població a l’esdeveniment esportiu.

En esta vint-i-novena edició, que constituïx la sèptima organitzada directament per l’ajuntament, s’espera mantindre el nombre de participants registrats en 2014, prova en què van competir al voltant de 2000 atletes en la carrera absoluta i uns 300 en les proves destinades a les categories inferiors. El regidor d’Esports, Pau Bosch, anima tots els amants de l’atletisme a “participar en esta Volta a Peu, en la faceta de corredors o en la de mers espectadors, però sent partícips d’este important esdeveniment esportiu amb què fomentem l’activitat física i demostrem el nostre afany solidari”.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.