El servici de mediació d’Almussafes atén onze persones des de la seua posada en marxa

El servici de mediació d’Almussafes atén onze persones des de la seua posada en marxa

El Consistori d’Almussafes oferix, des del passat mes de febrer, un servici gratuït de mediació en col·laboració amb l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València a què els ciutadans poden accedir per a resoldre problemes de forma pacífica i satisfactòria.

Esta iniciativa de mediació, implantada per l’Ajuntament d’Almussafes fa quatre mesos, a través de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València, obri una via que permet que els veïns de la localitat tinguen la possibilitat de resoldre diferències sorgides amb altres persones de manera gratuïta.

Cada quinze dies, estos especialistes en mediació es traslladen durant 4 hores i mitja fins a Almussafes per a oferir este servici de què ja s’han beneficiat onze persones des de la seua posada en funcionament. Segons expliquen des de l’ICAV, “pot resultar molt útil per a resoldre alguns problemes sense haver de recórrer a la justícia ordinària, sent plenament vinculants els acords aconseguits si s’eleven a escriptura pública davant de notari o si queden incorporats a una sentència”. Per al Degà de l’ICAV, Rafael Bonmatí, este servici “promou una societat més justa i igualitària, fonamentada en la cultura de pau i enteniment per a resoldre problemes”, al que afig que a més “estalvia costos i reduïx el col·lapse judicial”.

Durant el mes de juliol, els professionals del Col·legi d’Advocats estaran a disposició dels usuaris en les instal·lacions de l’àrea de Benestar Social, situades en el Centre de Salut. Concretament el servici es brindarà els dijous 2 i 23. Per a poder accedir al programa, els interessats hauran de contactar amb el dit departament per a sol·licitar cita prèvia. Continua d’esta manera vigent el compromís de l’equip de govern d’impulsar la cultura de la mediació en el terme municipal, per mitjà d’accions de difusió i formació dirigida a professionals de servicis socials i als ciutadans.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada