El parc del Pontet d’Almussafes ja disposa d’un multiespai esportiu d’exterior

El parc del Pontet d’Almussafes ja disposa d’un multiespai esportiu d’exterior

El Consistori d’Almussafes hi ha invertit entorn de 57.000 euros en l’adquisició i instal·lació del segon multiespai esportiu a l’aire lliure de la població.

Si l’any 2007, el parc de les Eres va ser l’escenari triat per a la posada en funcionament de la primera pista multiesports d’agorespace del municipi, en esta ocasió la zona verda triada ha sigut la del Pontet, ja que en ella s’emplaça un dels dos centres educatius d’infantil i primària d’Almussafes, amb la consegüent afluència ciutadana. Els veïns i veïnes d’esta zona ja han pogut inaugurar, durant la jornada de dissabte dia 20, este nou equipament, que els permet la pràctica d’esports tan variats com el futbol, l’hoquei, el bàsquet, el voleibol i el bàsquet, a més del mini-tenis, el futvolei i el bàdminton.

Acostar les instal·lacions esportives als veïns i veïnes d’Almussafes, propiciant la convivència i la pràctica de jocs en els jardins públics, sense horaris preestablits, han sigut les causes que han motivat la creació en la localitat d’un segon multiespai esportiu d’exterior. Després de huit anys de funcionament, amb un gran èxit d’acollida ciutadana, de la pista agorespace que es va emplaçar en el parc de les Eres, l’ajuntament ha conclòs les obres de col·locació d’un segon complex poliesportiu en el parc del Pontet, zona del nucli urbà que concentra a una gran massa poblacional.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEste equipament esportiu, que servix com a zona d’escampament tant per a xiquets com per a adults, es posarà en funcionament de manera oficial, a partir de demà dissabte dia 20, coincidint amb al Festa anual de Sant Joan, que concentra anualment en un sopar de germandat precisament als veïns del Pontet.

El multiespai esportiu, que manté unes dimensions de 7,96×17,06 metres, complix amb la normativa estatal i europea quant a qualitat i seguretat, a més d’incorporar paviment de gespa artificial homologat. Així mateix, tot el recinte esportiu està rodejat de tanques de fusta homologades i tractades per a exterior, les zones laterals del qual mantenen un metre d’altura i les posteriors inclouen porteries de futbol coronades per taulers i cércols de bàsquet antivandàlics i regulables a tres altures.

Donada la ubicació de l’agorespace i amb la finalitat de millorar la seguretat dels futurs usuaris del mateix, les obres d’instal·lació també han inclòs la col·locació de quatre xarxes de protecció de cinc metres d’altitud en tot el perímetre.

Durant la visita al multiespai poliesportiu lúdic, realitzada este mateix matí per part de l’alcalde, Toni González, el nou president de la corporació ha manifestat la seua intenció de continuar desenrotllant esta iniciativa, que permet la pràctica de multitud d’esports per part de tots els col·lectius, en altres zones verdes de la població.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada