Ximo Capellino guanya el premi nacional de fotografia de la Setmana Santa de Sueca

Ximo Capellino guanya el premi nacional de fotografia de la Setmana Santa de Sueca

El suecà Ximo Capellino ha guanyat el primer premi en el Concurs Nacional de Fotografia Setmana Santa Ciutat de Sueca, organitzat per la confraria Jesús Natzarè, dotat econòmicament amb 300 euros.

El segon i tercer lloc d’aquesta categoria, destinada a fotografies individuals, han estat per a José López, de Sax, i Reyes Cerdà, de Castalla. Els seus premis estan dotats 200 i 150 euros, respectivament. El guardó al millor treball local, dotat amb 100 euros, ha estat ser per a Miguel Somovilla.

En la secció de reportatge, conjunt de tres fotografies, els millor valorats han estat els treballs presentats pels suecans Adrià González i Miguel Somovilla. Els premis estan dotats amb 300 i 200 euros, respectivament. El millor reportatge local, dotat amb 200 euros, ha estat el de Ximo Capellino.

El jurat, format per Conrad Marqués, Xavier Campillo i Josep Blay va mostrar la seua preocupació per l’alarmant descens de participants en aquesta divuitena edició del concurs. A les anteriors convocatòries hi havia una mitjana de 130 fotografies, i 30 participants procedents de tota Espanya. Enguany s’han presentat 30 fotografies de 6 autors procedents de Sax, Castalla, Cullera i Cueca. Per això, han volgut fer constar que per a les pròximes edicions “es busque la manera de recuperar el nivell de participació i promoció tant d’aquest concurs com el nom de la ciutat de Sueca”.

Els treballs presentats seran exposats a la capital de la Ribera Baixa en data que s’avisarà oportunament.

O.R.

Fotografia: Imatge guanyadora del concurs presentada per Ximo Capellino.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.