L’Ajuntament d’Almussafes convoca l’Escola d’Estiu amb l’esport com a senya d’identitat

L’Ajuntament d’Almussafes convoca l’Escola d’Estiu amb l’esport com a senya d’identitat

El Consistori d’Almussafes, a través de la seua Regidoria de Joventut, es prepara per a obrir les seues portes a l’Escola d’Estiu Municipal, un projecte educatiu que enguany es presenta davall el títol de “Som Team Almussafes” i en el que els participants, les edats dels quals poden oscil·lar entre els 4 i els 17 anys, tindran la possibilitat de desenrotllar programes adaptats a la seua edat i nivell d’estudis, en els que l’esport serà el protagonista. De fet, els alumnes del programa educatiu tindran la possibilitat de practicar disciplines esportives com el bàsquet, el fúbol, el frontenis, el balomnano, el tenis i la natació, a més de compartir jocs tradicionals i altres activitats lúdiques amb els seus companys.

Les preinscripcions per als empadronats a Almussafes es poden formalitzar fins demà divendres dia 12, en el Centre d’Informació Juvenil o en el Pavellón Municipal. Els no-empadronats, però matriculats en els centres d’infantil i primària Almassaf o Pontet o en l’IES Almussafes  durant el cursos 2014-2015 s’inicien hui dijous i conclouran també demà divendres.

L’edició d’enguany se celebrarà en les instal·lacions esportives municipals, principalment en el poliesportiu municipal – recentment rehabilitat – i en les piscines d’estiu, ja que són els espais més adequats per a pràctica esportiva. La inauguració oficial de la iniciativa formativa estrela de l’estiu se celebrarà dilluns que ve dia 22 de juny i es desenrotllarà durant 28 jornades, amb una temporalització establida de dilluns a dissabte, en horari de 9.30 a 13.30 hores, fins al pròxim dia 31 de juliol. No obstant això, s’oferta la possibilitat de deixar els xiquets participants a les 9 del matí i arreplegar-los a les 14 hores, amb la finalitat de conciliar la vida laboral i familiar.

El foment dels valors com el respecte i la convivència en el marc d’una iniciativa formativa que destaca pel seu dinamisme es projectarà durant tot el mes per part de l’empresa concessionària del projecte, Grup Tot S.L.

El preu públic establit per l’ajuntament per a la participació en l’activitat estiuenca ascendix a 117,05 euros, encara que s’apliquen reduccions, quedant el segon germà en 78,42 euros, i el tercer i successius en 66,72 euros. Així mateix, per contae amb el Carnet Jove de l’IVAJ s’abonen 105,34 euros i per als fills de persones desempleades el cost s’establix en 58,53 euros.

El consistori municipal ja ha establit una reunió informativa per als pares, mares o tutors dels escolars inscrits per a dijous que ve dia 18, a les 17.30 hores, en el Centre Cultural.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada