Compromís i PSOE han completat avui el traspàs de poders de l’Ajuntament d’Almussafes

Compromís i PSOE han completat avui el traspàs de poders de l’Ajuntament d’Almussafes

L’alcalde en funcions d’Almussafes, Albert Girona, s’ha reunit, este mateix matí en el despatx d’Alcaldia, amb el candidat socialista Antonio González, el qual a partir de demà dissabte presidirà la corporació d’Almussafes després de l’acte d’investidura que se celebrarà a les 11 del matí, per a procedir al traspàs de poders oficial. La trobada, que també ha comptat amb la presència de l’edil, Jesús Salesa, i de la secretària de l’Ajuntament, Mª Dolores Villarrolla, ha versat principalment sobre qüestions econòmiques, encara que també s’han analitzat altres temes de rellevància, relacionats amb les distintes àrees municipals de l’administració local.

Girona, alcalde d’Almussafes de Compromís durant els últims sis anys i regidor des de fa 24 anys, i González, secretari general del PSOE, partit que va aconseguir la majoria absoluta en les passats comicis i que reprén el poder municipal després de huit anys en l’oposició, han firmat un document oficial de traspàs de poders, en el que es detallaven tots els assumptes tractats en la reunió.

L’estat d’execució del pressupost, tant d’ingressos com de gastos i el deute que encara manté l’Ajuntament d’Almussafes, amb data de dimecres passat dia 10, han centrat una part de la trobada. Compromís deixa el consistori municipal amb un 36 per cent del total de gastos anual executat, ja que dels 15.418.5556 euros disponibles en l’exercici pressupostari corrent, s’han gastat fins a la data 5.632.393 euros i pràcticament la totalitat de les factures estan abonades als corresponents proveïdors. Per la seua banda, el capítol d’ingressos executat deixa un escenari econòmic positiu per a afrontar el segon semestre de l’any, ja que dels 15.418.556 euros d’ingressos previstos, les noves circumstàncies econòmiques preveuen un augment considerable dels mateixos en varios millones de euros, inclós el muntant econòmic del superávit del 2015.

L’àrea d’Urbanisme també ha centrat part de la trobada d’una hora entre els dos líders. Qüestions com l’ampliació i senyalització del polígon industrial, els convenis relacionats amb el PGOU de l’any 1994, el Registre municipal de sòl sense edificar, les construccions en sòl no urbanitzable i la construcció de nous nínxols han sigut algunoas dels temes detallats.

Per la seua banda, les millores en dependències municipals, la finalització del projecte de la campa de camions en el polígon i l’inici dels expedients per a procedir a l’execució de les inversions sostenibles previstes en el pressupost amb el superàvit dle passat exercici de 2014 han sigut alguns dels punts tractats en l’apartat d’obres i servicis.

Altres temes relacionats amb la Intervenció i la Secretaria Municipals i qüestions de l’Àrea de Comunicació i Participació Ciutadana, com la posada en funcionament del Pla, el procés d’implantació de la nova imatge corporativa i el compliment de la Llei de Transparència també s’han comentat durant la reunió.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada