Crònica del CA Corriols de Sueca: Reptes

Crònica del CA Corriols de Sueca: Reptes

Amb l’objectiu de normalitzar i socialitzar l’enfermetat de la paràlisi cerebral i posar èmfasi en l’empatia de qualsevol persona que forma part d’un projecte com Avapace, tenia lloc aquest cap de setmana passat a València el 2n Reto Avapace Corre 2015. Un repte curiós, solidari i apasssionant on vora 1500 corredors pretenien realitzar de manera ininterrompuda 50 curses de 10 quilòmetres seguides.

nacho-gil-meta-sueca-juny-201550 curses, 50 motius. Cada cursa estava encapçalada per un membre de l’associació, que espentat per un pare o un atleta, marcava el ritme asequible per a tot el grup. Com era d’esperar, l’objectiu no era gens competitiu i el CA Corriols Sueca, amb Júlia, Carlos, Vicent, Ali, Luis, Emili, Ernesto i Emilio encapçalant l’expedició, feia acte de presència acompanyant en la carrera 25 a Fernando Llopis i un bon grapat d’amics. Fernando, suecà i persona altament implicada en les causes socials, perdia fa aproximadament un any al seu fill Àngel. I és que tots, d’alguna manera o altra, tenim el nostre “àngel” dins. Una ànima, una raó que ens fa avançar i lluitar cada dia per alguna cosa.

Tant és així que bona part del nostre club ja té en ment un altre repte: la marató de València 2015. Tot i faltar aproximadament uns 5 mesos, ja cal consciencia el cap i el cos de l’esforç que suposa la preparació. Una preparació basada en entrenaments i competicions que servixen per posar-se a punt per a la gran cita de l’atletisme popular. D’aquesta manera, alguns aprofitaven el passat cap de setmana per realitzar una parada tècnica abans de començar la preparació. Altres, decidiren desplaçar-se a Algemesí per a disputar la 8a prova del Circuit Cajamar Ribera del Xúquer 2015.

Prova que coincidia amb la 31a edició de la volta a peu a Algemesí en honor al seu patró, Sant Onofre. Amb un recorregut de 10 quilòmetres, la nostra localitat veïna acollia a una gran quantitat de participants, destacant entre ells a l’amable Luis Fèlix Martínez que aconseguiria moments després una plàcida victòria. A més, cal destacar la presència de Nacho Gil que disputava com a corriol la seua primera cursa cronometrada i que no podia fer-ho de la millor manera: agafat de la mà de la seua filla Lucia. Nacho sentia unes molt bones sensacions i agraïa profundament el calor demostrat pel públic en general i pel nostre club en particular. A banda, els més menuts també feien acte de presència en les carreres per a categories inferiors.

Tot i no tractar-se de carreres competitives, tots els participants van rebre berenar i medalla. Bon gest! D’entre els més majors, trobem als més habituals, com les parelles Ernest i Sales i Vicent i Sofi, incombustibles que no deixen de passejar el seu amor personal i cap a l’esport en cada carrera que disputen. I com no, destacar l’altíssim nivell de Blanca Fuentes que fregava el podi absolut femení amb una marca per baix dels 45 minuts.

Per últim, i en un format més reduït, destaquem la participació d’Aina Pérez en el Campionat Autonòmic Cadet de la Comunitat Valenciana. Aina disputava la 2a final dels 1000 metros llisos. En la carrera, Aina no aconseguia situar-se entre les primeres posicions donat el gran nivell de la prova. Tot i això continua mostrant un nivell molt alt i sobretot, continua creixent com a persona amb una alegria i unes ganes de competir encomiables. Endavant! També ens fem ressó de “l’últim viatge” de Pepe Casaudoumecq, que una vegada arribat de realitzar un tram més del Camí de Santiago, es desplaçava fins a Crevillent per a disputar la 4a Marxa per la muntanya de Xosses, on va estar acompanyat per Álex Serrano. Un recorregut de 13.500 metres caracteritzat per alguna pujada amb dificultat i un terreny de color blanc. Les sensacions, com sempre, boníssimes.

I fins ací una setmana més la crònica. A partir d’ací, com déiem abans, alguns ja comencen a mirar els nous reptes de la temporada i com ja sabeu mai es massa tard per proposar-te’n un. A què esperes?

Bona setmana i a volar!

Carlos Miragall Colomar
CA Corriols Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.