Carles LLed贸 torna a guanyar el concurs de cartells de les Festes Majors de Sueca

Carles LLed贸 torna a guanyar el concurs de cartells de les Festes Majors de Sueca

Este mat铆 ha tingut lloc, en el sal贸 de plens de l鈥橝juntament, l鈥檈lecci贸 del cartell que representar脿 les Festes Majors del municipi que se celebraran el pr貌xim mes de setembre. Per tercer any consecutiu, el disseny presentat pel suec脿, Carles Lled贸 Grau, ha resultat el guanyador del concurs que convoca la Regidoria de Festes. Amb el lema 鈥淎munt Sueca!鈥 i amb un estil innovador, l鈥檕bra de Lled贸 ha aconseguit el vot favorable del jurat que ha triat este cartell per unanimitat entre els 17 presentats en esta edici贸.

El jurat ha estat format pel regidor de Festes en funcions, Dimas V谩zquez; el dissenyador gr脿fic, Fernando Vi帽oles; la regidora de Comer莽 i Turisme en funcions, Manoli Egea; el regidor en funcions, Kiko Ortol谩; i el director de l鈥橢scola d鈥橝rt Municipal Escultor Beltran, Juan Antonio Llopis; exercint de secret脿ria, Roser Bartolom茅.

鈥溍塻 un cartell molt original, innovador; per貌 aglutina tots els aspectes de la festa. A m茅s, els experts han assenyalat que t茅 una gran qualitat t猫cnica i de disseny鈥, ha afirmat l鈥檃lcalde de Sueca en funcions, Salvador Campillo. 鈥淐arles Lled贸 enguany ha presentat un altre tipus de cartell al qual ens tenia acostumats. Per tot el conjunt del disseny, per la seua qualitat, els t猫cnics han ent茅s que era el millor. Per tant, donar-li l鈥檈nhorabona a este suec脿 que ha guanyat el concurs鈥, ha expressat el regidor de Festes en funcions, Dimas V谩zquez.

Els treballs finalistes han sigut els presentats per 脕ngela Palacios Ortells, amb el lema 鈥淒isfrutem de les festes鈥; i Eugeni Ruf铆 Gim茅nez, amb el lema 鈥淐orbella鈥.

Ajuntament de Sueca


 

 1. avatar

  No estaria de m茅s que la gent pogu茅s votar el cartell guanyador entre tres o quatre cartells finalistes. Es podria votar a trav茅s d’un aplicatiu inform脿tic i aix铆 la decisi贸 seria m茅s consensuada.
  Com a dissenyador haig de dir que no veig per cap puesto la “gran qualitat t猫cnica i de disseny” que els “experts” diuen que t茅 este cartell.
  Enhorabona al guanyador

  Reply
 2. avatar

  Jo tampoc veig la 鈥済ran qualitat t猫cnica i de disseny鈥 que els 鈥渆xperts鈥 diuen que t茅 el cartell.
  Encara com fan un concurs, que en paelles el paguen 3 o 4 voltes m茅s car i l’encarreguen tots els anys al mateix. Per qu猫 ser脿?

  Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.