Detenen a una dona a Cullera per usurpar la identitat d’altra per a demanar un crèdit de 6.000 euros

Detenen a una dona a Cullera per usurpar la identitat d’altra per a demanar un crèdit de 6.000 euros

La Guàrdia Civil de Cullera ha detingut a una dona de 42 anys d’edat i de nacionalitat espanyola implicada en els delictes d’usurpació d’estat civil i falsificació documental. La detinguda utilitzà un DNI d’una altra persona per a obrir un compte bancari i sol·licitar un crèdit. L’actuació policial es va dur a terme el divendres, 22 de maig.

La Guàrdia Civil va tenir coneixement dels fets el passat dia 24 d’abril de 2015 que una persona, valent-se de la identitat d’una altra, intentava aconseguir un préstec de 6.000 euros a través d’una entitat financera.

Fruit de les gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes per components es va poder comprovar que es tractava d’una dona que mitjançant l’ús fraudulent de la documentació personal d’una tercera persona intentava aconseguir un préstec. Per tot açò van procedir a la seua detenció com a presumpta autora d’un delicte d’usurpació d’estat civil i un altre delicte de falsedat documental.

La detinguda va accedir a una sucursal d’una entitat bancària i sol·licità l’obertura d’un compte corrent proveït d’un DNI que no arreplegava la seua vertadera identitat, per a posteriorment sol·licitar un crèdit a una altra entitat financera i que els diners s’ingressara en aquest compte. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció número 3 de Sueca.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.