Esquerra Unida de Sueca proposa un referèndum per a novembre sobre temes importants de la nova legislatura

Esquerra Unida de Sueca proposa un referèndum per a novembre sobre temes importants de la nova legislatura

Esquerra Unida (EUPV) de Sueca proposarà aprofitar les eleccions generals del pròxim mes de novembre per a dur a terme una consulta ciutadana sobre les prioritats de la legislatura. La idea va ser exposada ahir dimecres per Josep Blay, candidat a l’Alcaldia per EUPV, en el míting central de campanya en el qual també va intervenir el diputat en les Corts Generals Ricardo Sixto.

“Haurà de ser un referèndum vinculant sobre inversions de considerable cost econòmic i interès social per a la legislatura 2015-2019”, va manifestar. “D’aquesta forma, i de manera molt econòmica, podrem aprofitar tota la infraestructura electoral per a dur a terme una consulta ciutadana amb totes les garanties democràtiques”, va matisar.

Blay va afegir que la nova Corporació Municipal entrant després dels comicis del diumenge haurà d’estudiar les propostes a plantejar. I va advocar, “sense que siga una qüestió tancada”, per la creació i posada en marxa d’una guarderia pública, la transformació dels antics llavadors en un espai enjardinat lúdic i recreatiu o tutelar la construcció d’habitatges socials a preu de cost en règim de cooperativa.

Prohibir el pas de camions per la N-332
D’altra banda, el candidat d’EUPV va ser especialment crític amb “l’apatia i desídia demostrada pels dos últims governs locals davant el problema que encara representa el pas de la carretera nacional 332 pel casc urbà de Sueca”. “Una de les primeres gestions que haurien de dur-se a terme davant la demarcació de carreteres de l’Estat és exigir que es prohibisca el pas de camions de gran tonatge o que no siguen de servei, i aplicar una notable reducció de la velocitat màxima”, va afegir.

Esquerra Unida (EUPV) de Sueca


 

  1. […] 22 maig, 2015. Esquerra Unida de Sueca proposa prohibir el pas de camions per la N-332 […]

    Reply
  2. […] 22 maig, 2015. Esquerra Unida de Sueca proposa prohibir el pas de camions per la N-332 […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.