La programació de les Festes Majors de Sueca, quasi tancada

La programació de les Festes Majors de Sueca, quasi tancada

A causa del procés electoral, la programació i contractació dels actes previstos per a les Festes Majors de Sueca s’han hagut de gestionar amb més pressa que altres anys, “per tant, des del Departament de Festes amb el seu regidor al front, Dimas Vázquez, ens hem posat les piles per a deixar la major part del contingut tancat i evitar-li problemes de falta de temps al nou equip de govern que poguera entrar, ja que, a mitat de juliol, el llibre de les Festes ha d’estar ja en impremta i el temps de maniobra per al nou o nova regidora és limitat per a tindre una programació completa”, ha assenyalat el regidor de Festes, Dimas Vázquez.

Com en anys anteriors, Vázquez ha seguit les directrius de confeccionar un programa “que arribe al nombre més gran de població possible. Per a això, s’han oferit unes festes populars, gratuïtes, per a totes les edats i gustos, i repartides per tots els barris possibles de Sueca”. A manera de resum, cal destacar dins del programa per a les pròximes festes de setembre: el festival Espiga Rock Sueca (La Gossa Sorda, Arrap i Atzembla), Orquestra Eufòria, Vesprada de màgia, Vesprada de monòlegs, Espectacle infantil “Frozen”, Lírica amb “Il Bello Canto”, Francisco Jackson i Marlene Mourreau, Henry Méndez i Pascal Renolt, la Torraeta, El Arrebato, Macrodiscomòbil amb José AM de Màxima FM, Exhibició de motos clàssiques, Nit suecana, Remember de Festes, Parcs i jocs infantils, Piromusical, Orquestra Montecarlo, Vaques i bous, Xaranga C-25 i Concurs de Xarangues.

“Amb tot este contingut, quedarà molt poc per a tancar al 100% les festes de la nostra ciutat, i deixar així encarrilat el treball al nou Ajuntament que eixirà de les urnes. Espere, una vegada més, que els continguts siguen del grat de la majoria dels veïns, com sempre he intentat durant els quatre anys de regidor”, ha afirmat Vázquez per a qui una cosa fonamental és que el 90% de les contractacions s’hagen realitzat amb empreses locals “perquè, d’eixa manera, els diners es queden en la nostra població, i la gestió dels diners de tots ha sigut la més sensata possible”.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.