Jovaní i Piris continuen imbatibles i tornen a aconseguir la Copa d’Espanya

Jovaní i Piris continuen imbatibles i tornen a aconseguir la Copa d’Espanya

Amb el vent com a protagonista, el cap de setmana passat es va celebrar en aigües del Mar Menor, la Copa d’Espanya de Catamarans 2015, organitzada pel Centre d’Alt Rendiment Infanta Cristina a Los Alcázares, en les seues respectives categories: Classe A, F18, Hobie 16 i Interseries.

jovani-piris-murcia-2015Durant els tres dies de proves les bones condicions meteorològiques van deixar un bon sabor de boca als regatistas que van poder celebrar les 9 proves previstes en totes les classes.

Després de la primera jornada, L’equip del CNC-ELECAR2001 format per Marc Jovani I Rocío Piris es posicionava com a favorit aconseguint tres primers llocs i un segon en les quatre mànegues celebrades.

Segons han explicat els regatistes de la Ribera, durant els tres dies de competició vam poder gaudir de vents generosos que van oscil·lar entre els 11 i 18 nusos de direcció i intensitat variable.

Els regatistes del Club Nàutic de Cullera acudien a la cita com a favorits, i no van defraudar. L’equip de Jovani i Piris va aconseguir primers i segons llocs en totes les proves disputades aconseguint afermar el seu avantatge enfront dels seus rivals i es van mostrar satisfets pels resultats obtinguts. L´equip de Cullera va explicar que “durant totes les mànegues vam mantenir puntuacions regulars, no donant opció a la resta de les embarcacions a lluitar per la primera posició”.

La segona posició de la Copa d’Espanya en la classe Hobie Cat 16 va ser per a l’equip de la Universitat Politècnica de València, format per Juan Antonio Llabres i Ana Tomás. El podi del campionat el va tancar la tripulació formada per Jacobo Miquel i Max Donoso.

serafi-hugo-murcia-2015L’equip de Serafin Sanz i Hugo Valgañon va lluitar pel podi i finalment va haver de conformar-se amb la quarta posició de la Copa.

En la tripulació del CNC formada pel suecà Sanz i Valgañon, cal destacar que Valgañon amb tan sol 14 anys s’estrenava en un nacional, aconseguint bons resultats juntament amb el veterà Serafin Sanz. Segons declaracions de l’equip de Cullera “Estem contents amb el treball i amb ganes d’assistir a la següent trobada per  millorar la marca”.

Les tripulacions del Nàutic de Cullera ja tenen la ment en la pròxima cita internacional, el Campionat d’Europa de hobie 16, que se celebrarà en el Llac de Garda (Itàlia) a finals del pròxim mes de Juliol.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.