El PSPV-PSOE de Sueca presentarà el divendres la seua candidatura

El PSPV-PSOE de Sueca presentarà el divendres la seua candidatura

El Pspv-Psoe de Sueca, presentarà aquest divendres 15 la candidatura socialista a la seua ciutat. Aquesta presentació, es realitzarà en el Centre Cultural Bernat i Baldoví a les 20 hores.

Els socialistes suecans tindran en aquest acte al candidat a les Corts Autonòmiques, Manuel Mata. Dimas Vázquez, candidat a l’Alcaldia de Sueca, vol convidar a tota la població al fet que acudisquen aquest divendres a la presentació de la seua candidatura.

Una candidatura preparada, honesta, i amb molta il·lusió de millorar les condicions de vida dels seus veïns. Vázquez confia que les suecanes i suecans, valoraran tota la gestió feta pel seu partit en totes les regidories que han portat, durant els últims quatre anys en l’Ajuntament, la qual sempre ha buscat innovar, potenciar, millorar i gestionar de la millor manera possible els diners públics de tots els ciutadans.

Davant aqueix escenari, i des de l’honradesa, serietat i preparació de la seua candidatura, els socialistes suecans aspiren a ser el partit més votat el 24 de maig, i obtenir l’Alcaldia de la capital de la comarca.
Com a avantsala de les pròximes eleccions municipals i autonòmiques, Dimas Vázquez vol mostrar a la ciutadania el seu equip de futur per Sueca, al que conviden a tots els veïns a assistir aquest divendres 15, a les 20 hores al Bernat i Baldoví.

L’entrada és lliure. Al final de l’acte hi haurà un vi d’honor. “Complirem amb tu”

PSPV-PSOE de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.