Crònica del CA Corriols: Xicotets reptes, grans herois

Crònica del CA Corriols: Xicotets reptes, grans herois

Per als suecans, la paraula MIM ens trasllada a les nostres festes patronals on, durant el mes de setembre, desenes de companyies de teatre ens mostren tot el seu talent artístic. En canvi, per als amants de l’atletisme, aquestes tres lletres tenen un significat ben diferent. L’acrònim MIM el relacionem amb una de les proves més exigents i a la vegada més valorades de totes aquelles que es celebren al País València: la Marató i Mitja del Penyagolosa. Amb 63 quilòmetres de distància i un desnivell acumulat de pujada de 3.045 metres i de baixada de 1.833 metres la Marató i Mitja és la clàssica cursa de muntanya de gran distància de la província de Castelló, tot un referent autonòmic i nacional que enguany ha celebrat la 17a edició. Es tracta d’una prova de resistència que naix al nivell del mar i que recorre en un temps màxim de 15 hores diverses comarques de la província, travessant en el seu trajecte les localitats de Castelló, Borriol, Vilafamés, Les Useres , Lucena, Xodos i Vistabella, per arribar a la meta situada a Sant Joan de Penyagolosa a 1.280 metres d’altura.

Doncs bé, una vegada situats en la prova és hora de coronar als que a partir de hui anem a considerar els nostres herois particulars. Perquè tots en aquesta vida tenim un exemple, un referent, un espill on mirar-nos i seguir-lo. En el nostre cas, tres intrèpids valents es posaren entre cella i cella acabar aquest xicotet repte i véncer totes les adversitats possibles. Ells són Carlos Mateu, Lucas Soler i Juan Antonio Ferrando. Tots tres ja ens han demostrat en més d’una ocasió que no hi ha res impossible si lluites amb totes les teues forces. Els nostres corriols creuaren la meta amb temps diferents però, amb la sensació d’haver pogut guanyar una vegada més la batalla al cos i la ment. Aquesta victòria és un exemple i un orgull particular i de club, de familia que treballa per un objectiu comú. Perquè el somni dels tres va ser el somni de tots, dels que van estar allí animant, de Clara, d’Aitana, de Vicen, de Voro… i de tots que ho feien des de casa a través del mòbil o dels ordinadors. Enhorabona campions!!

Canviant de tema i de cursa, el passat dissabte es celebrava també una de les proves més populars del calendari runner valencià. A Massamagrell tenia lloc la 14a edició del 15k Massamagrell on, baix una calor intensa, vora 5000 corredors prenien l’eixida del gran fons. Entre ells, un bon grapat de corriols, entre els quals destaquem la presència de Damián Salvador que continua en un moment de forma excel·lent i que aconseguia baixar de l’hora amb un temps de 59:06, i d’Aitor Llopis, que debutava amb el color groc del nostre club. La resta dels nostres participants demostrà un alt nivell competitiu en aquesta prova tan exigent.

El mateix dissabte tenia lloc a Torrent l’inici de la Lliga d’Atletisme de 1a divisió on, Blanca Mur, atleta del nostre club i integrant també del CA Silla, participava en la prova de 1500m. Blanca marcava un registre de 5:23.70 per situar-se en 5a posició. Des d’ací l’animem a continuar entrenant amb esforç i il·lusió per obtindre millors resultats.

Ja en diumenge, tenia lloc a Sueca la 8a Cursa del Club de Tenis. Una prova de caràcter festiu i familiar que engloba 3 circuits de 3, 5 i 8 quilòmetres. Una gran quantitat de nous integrants del club decidiren enfundar-se la samarreta groga del CA Corriols per participar en alguna de les 3 proves que tenien lloc al voltant de la marjal de Sueca. La victòria no és important en aquest tipus de proves. El que sí trobem important són les noves incorporacions que s’han produit en les últimes setmanes fruit, en part, del gran treball realitzat amb motiu de la Carrera i Marxa per la Dona. Per al club és un motiu d’orgull crèixer amb l’arribada de xiques principalment, fet que denota l’augment considerat de la pràctica de l’atletisme per part de les dones.

Així som en Corriols, familiars, amb dedicació, amb somnis i enamorats de l’esport en general i del running en particular. La família augmenta i els quilòmetres també.

Salut, quilòmetres i a volar!

Carlos Miragall Colomar
CA Corriols Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.