Ribera (PP): “Presentem un programa de govern per a Sueca”

Ribera (PP): “Presentem un programa de govern per a Sueca”

El Partit Popular de Sueca ha presentat la seua candidatura per a les eleccions municipals del 24 de maig davant afiliats, simpatitzants i veïns del muncipi. L’acte, celebrat en la Casa de la Cultura de Sueca, ha comptat amb la participació del conseller d’Hisenda, Juan Carlos Moragues, i del Secretari General de Noves Generacions del PPCV, Lorenzo Lorenzo, a més d’altres autoritats autonòmiques i membres del Partit Popular de la Ribera Baixa.

En la seua intervenció davant més de 200 persones que van assistir a l’acte, Jose Luis Ribera, candidat del PP a l’alcaldia de Sueca, ha declarat que “el PP no presenta un programa electoral sinó una proposta de govern perquè el dia 25 de juny puguem començar a treballar”. Ribera ha reiterat que “no parlem de pinzellades com fan altres partits o agrupacions, sinó que presentem un pla complet per a afrontar el futur immediatament”.

El candidat popular ha assegurat que “davant les manifestacions ja realitzades pels diversos capdavanters de cada formació sobre la política de pactes que desitgen realitzar la nit de les eleccions, el balanç del Partit Popular és contundent: la falta d’enteniment entre Gispm, Psoe i Compromís ens ha deixat sense pressupostos, la fallida aprovació de la licitació de l’adjudicació de la neteja i recollida de residus o el conveni amb les EATIMS; açò és, sense acció de govern i sense millora i sense canvis a Sueca”.

“Som conscients que només una majoria suficient, i quan dic suficient són 11 regidors, ens permetrà aconseguir el govern de la nostra localitat”, ha assenyalat el candidat popular.

Ribera ha insistit que “una vegada més, els partits polítics de Sueca pretenen unir-se en pactes multicolor per a evitar que el PP, que tornarà a guanyar aquestes eleccions segur, puga governar. I tot pel temor al fet que els nostres veïns comproven que existeix una altra forma de fer les coses, una fórmula tan senzilla com el nostre propi eslògan: treballar, fer, créixer”.

L’acte de presentació ha comptat amb la participació del conseller d’Hisenda de la Generalitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, que ha mostrat el seu suport a la candidatura de Ribera i ha manifestat la “necessitat que a Sueca hi haja un canvi de govern per a reactivar el creixement i el progrés del municipi”.

Així mateix, el Secretari General de NNGG-CV, Lorenzo Lorenzo, ha celebrat que la candidatura del PP de Sueca compte amb els joves: “som el futur de la societat i del Partit i estem orgullosos que compten amb nosaltres per a treballar per la nostra Comunitat i els nostres municipis”.

La formació popular local ha presentat també els principals punts del seu programa electoral per als comicis de maig en un decàleg que resumeix algunes de les seues propostes, “totes importants i totes a realitzar des de l’Ajuntament de Sueca”, ha matisat Ribera.

PP de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.