Mayor llança el seu projecte de govern amb plans de xoc per a l’ocupació i el turisme

Mayor llança el seu projecte de govern amb plans de xoc per a l’ocupació i el turisme

El candidat a l’alcaldia de Cullera, Jordi Mayor, ha fet hui públic el seu programa de govern amb el qual concorrerà a les pròximes eleccions municipals del 24 de maig. El document, elaborat a través d’un procés de participació ciutadana amb l’aportació de més de 800 veïns i que ja pot consultar-se en este enllaç http://jordimayor.com/?page_id=481, presenta diversos plans de xoc centrats en quatre grans àrees: Ocupació i Turisme, Servicis a les persones, Hisenda i Servicis Administratius i, finalment, Ciutadania.

La principal d’elles és el foment de l’ocupació. Mayor ha assenyalat que la gran prioritat del seu govern serà posar en marxa una sèrie de mesures per a fomentar la creació de llocs de treball a través de la nova regidoria d’Ocupació i reduir així de forma dràstica la taxa d’atur, que en estos moments és el principal problema de la ciutat amb quasi 2.200 persones enregistrades al Servef el passat mes d’abril.

A més, el projecte marca l’impuls d’una indústria turística líder que exercisca com a motor econòmic de la ciutat i convertisca a Cullera en el nou referent turístic i d’oci de la Comunitat Valenciana, de manera que s’aconseguisca desestacionalitzar el turisme i es puga crear ocupació estable durant la major part de l’any.

L’altre gran bloc està centrat en l’actual situació econòmica de l’ajuntament, arruïnat econòmicament. Per tot això, traça un pla per a rescatar les arques municipals i modernitzar l’Administració local a través de la seua reorganització i de les noves tecnologies per a fer-la més eficient i estalviar recursos.

Mayor s’ha mostrat clar en assegurar que el pla de control de la despesa “en cap cas va a suposar noves retallades per als ciutadans ni més pujades d’impostos” i ha assenyalat que a Cullera existix marge suficient per a posar en marxa mesures d’estalvi atacant la despesa corrent sense que açò signifique una degradació dels servicis municipals, sinó tot el contrari.

D’altra banda, l’altre gran eix d’actuació que plantegen els Socialistes de Cullera es basa en el disseny d’una estratègia de polítiques socials pensades per a atendre les necessitats bàsiques de les persones davant els efectes de la crisi. En esta àrea es concentren les mesures en matèria de polítiques socials, educació, política jove i d’oci i esport. “L’ajuntament prioritzarà la lluita contra la pobresa i l’exclusió social i posarà a les persones i les seues necessitats bàsiques per davant de tot”, ha remarcat el líder socialista.

Finalment, el programa de govern presenta un últim gran bloc de Ciutadania, centrat en els servicis diaris del consistori i en la modernització de Cullera per a adaptar-la al segle XXI.

Addicionalment, i en línia amb l’estratègia de regeneració democràtica dels Socialistes de Cullera, es plantegen mesures per a consolidar una vertadera democràcia participativa a Cullera, canalitzades totes elles a través d’una ordenança de Participació Ciutadana que plantejarà referèndums ciutadans, consells de participació o pressupostos participatius.

PSPV-PSOE de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.