Érica Vendrell és elegida Reina de les Festes d’Almussafes

Érica Vendrell és elegida Reina de les Festes d’Almussafes

L’incògnita ja s’ha desvetlat. Erica Vendrell Climent, en representació del Club de Pilota Valenciana, serà proclamada el pròxim dia 10 de juliol com la Reina de les Festes de l’any 2015.  L’acte oficial de la seua elecció i de presentació de les 21 dames que conformaran la seua Cort d’Honor, es va celebrar a les 22 hores del passat dijous dia 30 d’abril, en la sala d’actes del Centre Cultural. De les 22 jóvens candidates a alçar-se amb el títol de reina, Érica va ser finalment la triada per sorteig per a representar a tot el poble d’Almussafes en un regnat que s’iniciarà en les Festes del mes de juliol i que es prolongarà durant dotze mesos.

L’acte públic, un dels més emotius i que més expectació desprén, es va encetar amb el discurs que el regidor de Festes, Josep Contell Carbonell, va dedicar al públic assistent, que va omplir de gom a gom el pati de butaques.

L’edil va felicitar a les joves representants de les festes del passat any i també del present, a més d’aprofitar esta primera cerimònia oficial de festes per a presentar els actes més destacats de l’agenda festiva d’enguany que, com en les anteriors edicions, es va a succeir durant tres setmanes del mes de juliol.

A continuació, tocava presentar a les 22 joves que este any optaven al títol de Reina i que han estat proposades per les diferents associacions i clubs locals. Les primeres en desfilar foren Marta Alepuz, pels Veterans Club de Futbol, Marta Benavent, en representació de l’Associació Verge dels Desemparats, Ana Maria Bosch, dama de la Societat Musical Lira Almussafense, Paula Calabuig, presentada per l’AMPA del CEIP Almassaf, Carmen Fuentes, de la Colla d’Al-mansáf, Oksana Gaba, en representació de la Penya Valencianista, Cristina Garcerán, dama de la Falla La Torre, Alina Gorlova, presentada per la Sèquia Real del Xúquer i Amparo Grau, per Dansaires del Tramusser.

A totes elles, l’alcalde, Albert Girona, i la Regina de Festes 2014, Aida Bosque, els feren entrega d’un ram de flors i d’un detall comemmoratiu, a l’igual que a la resta de les joves que visqueren amb molta il·lusió esta cerimònia pública.

Berta Guixot, en representació de la Societat de Caçadors El Perdigó, Sara Iborra, dama de Síndrome X-Fràgil, Àngela López, presentada per la Falla Primitiva, Ana Martí, de la Confraria de la Santíssima Creu, Sara Monzó, representant a l’AMPA de l’IES Almussafes, Clàudia Quijal, a l’Associació d’Empresaris i Comerciants, Mª Dolores Roldán, dama de la Junta Local Lluita contra el Càncer, Laura Sabater, presentada pel Club de Gimnàstica Rítmica i María Sanz, pels Júniors anaren omplint de joventut un escenari engalanat per a l’ocasio.

Les últimes en desfilar i dipositar la papereta amb el seu nom en la urna foren Marta Soria, presentada pel Club de Golf, Erica Vendrell, reprentant al Club de Pilota Valenciana, Marta Villajos, dama del Fotoclub La Imatge i Lorena Villalba, en representació de l’Associació Valenciana d’Il·lusionisme.

El moment cim de la nit, fou l’estracció de la papereta amb el nom de la Regina de les Festes del 2015 per part d’Aida Bosque. En escoltar el nom de la jove Érica Vendrell, els aplaudiments esclataren a la sala i l’alegria de familiars i amics es va desbordar. Una emocionada Érica va dedicar unes sentides paraules al públic assistent a la cerimònia d’elecció, a l’igual que la Regina 2014, qui aprofità per a donar-li vos consells per al regnat que encetarà al juliol.

L’acte públic es va clausurar amb el discurs de l’alcalde, el posterior llançament d’un xicotet castell de focs artificials a l’esplanada del Centre Cultural i amb un piscolabis en honor de la Reina i les dames, que es va servir al hall del Centre Cultural.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.