Els socialistes de Sueca celebren el Primer de Maig

Els socialistes de Sueca celebren el Primer de Maig

Els Socialistes de Sueca van celebrar el passat divendres 1 de maig, com és costum a l’agrupació local, el Dia Internacional dels Treballadors.

El lloc elegit va ser l’esplanada del pavelló cobert de Sueca, on els militants socialistes cuinaren unes paelles populars per a tots aquells veïns que volgueren apropar-se allí, per celebrar amb ells una data tan reivindicativa hui en dia.

I les previsions de l’agrupació socialista de Sueca, es varen desbordar en concentrar eixe divendres festiu, a més de 500 persones que varen voler fer acte de presència i recolzar al Pspv-Psoe suecà.

Gràcies a la bona organització dels socialistes de Sueca, es va poder atendre amb garanties a eixe més de mig millar de persones de totes les edats, sectors, associacions i col·lectius suecans que acudiren a la crida socialista, i ompliren l’esplanada del pavelló de gom a gom.

Abans de dinar, van intervenir el President de l’Executiva Socialista, Manolo Martorell, el jove candidat autonòmic, Jose Muñoz, i el candidat a l’alcaldia de Sueca, Dimas Vázquez, respectivament.

Tots ells, van coincidir en la necessitat de recuperar les polítiques d’esquerres i l’Estat de Benestar, que cal recordar, que s’aconseguiren sols amb governs socialistes, i que en tan sols quatre anys de govern del Partit Popular president per Mariano Rajoy, s’han carregat tots els avanços i millores de la democràcia.

Després del dinar l’artista suecà Salva, per a posar punt final a una jornada en la qual es va viure un gran ambient festiu i de molta germanor.

Els socialistes de Sueca volen des de ací agrair a tot el món la seua participació i col·laboració en l’esdeveniment, i convidar a tots els ciutadans a la presentació de la nostra candidatura de futur per la nostra ciutat, i que tindrà lloc el divendres 15 de maig a les 20 hores al Centre Cultural Bernat i Baldoví.

PSPV-PSOE de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.