Georg Friedrich Haas, compositor invitat de l’11a Mostra Sonora de Sueca

Georg Friedrich Haas, compositor invitat de l’11a Mostra Sonora de Sueca

Ahir es va presentar l’11a Mostra Sonora de Sueca que se celebrarà del 6 al 10 de maig. El director artístic del festival, Voro García, començà la roda de premsa donant les gràcies a l’Ajuntament de Sueca pel recolzament, així com tots i cadascun dels patrocinadors i col·laboradors.

Desracà la importància de poder tenir com a compositor invitat resident a Georg Friedrich Haas, que impartirà unes classes magistrals per a compositors. Per altra banda, ens ha donat una visió general de la programació d’enguany comentant cadascun dels projectes.

Voro García comentà què el lema d’esta edició fa referència a la diversitat d’estètiques i multidisciplinarietat de les propostes, que malgrat això convergeixen. Un dels objectius que s’ha tractat d’aconseguir des de la primera edició.

“En este Espai Sonor caben tot tipus de propostes sonores, més o menys ortodoxes, artistes sonors, electrònica… acústics, acusmàtics, més o menys tradicionals (creguem convenient canviar el model de mostrar les propostes al públic, també les Contemporànies tradicionals), a més d’improvisadors, noves tecnologies, tan se val, músics i totes les disciplines artístiques adients al discurs sonor. Si provoquen, millor, que no deixe indiferent a ningú.  Qui té que fer-ho si no som els propis creadors. Tard o prompte tots poden estar presentats ací. És clar, que tenim unes limitacions de pressupost”, va dir.

Per acabar, va convidar a tothom a acudir als concerts programats, que son d’entrada lliure fins completar l’aforament.

O.R.

Tota la informació de la mostra en aquest enllaç.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada