Txarango, La Pulqueria, Smoking Souls i Kontaminació Akústica actuaran al concert jove d’Almussafes

Txarango, La Pulqueria, Smoking Souls i Kontaminació Akústica actuaran al concert jove d’Almussafes

A partir de les 22.30 hores de divendres que ve 15 de maig, el camp de futbol municipal d’Almussafes acollirà a una gran quantitat de seguidors de les formacions valencianes: Txarango, La Pulquèria, Smoking Souls i Kontaminació Akústica. El consistori d’Almussafes aposta de nou, en el marc de la celebració del Mes dedicat a la Joventut, per oferir un macroconcert gratuït amb estes quatre formacions de referència en el panorama musical actual.

Música reivindicativa d’estes quatre bandes valencianes en un recital amb entrada lliure, organitzat per l’Ajuntament d’Almussafes i produït per la promotora Pro21que, segons fonts municipals, “s’augura congregue a una gran afluència de fans”.

Alegria i revolta! Música per a canviar el món és el lema de la formació Txarango, que es pujarà de nou a l’escenari de l’Almussafest, la seua última participació va ser en el concert jove de les Festes de l’any 2013, per a presentar – Per primera vegada en la comarca de la Ribera Baixa – el seu segon treball discogràfic, que porta per títol “Som Riu” i que està de gira des del passat any 2014.

Txarango compartirà escenari amb La Pulqueria, banda que a l’octubre del 2012 va oferir el seu últim concert a València i va deixar els escenaris per un temps indefinit. Almussafest 2015 viurà en primera persona el seu retorn al panorama musical en una gira, integrada per tan sols cinc concerts, en commemoració als deu anys del llançament del seu disc Corridos de amor.

També entregaran el millor de si mateixos els grups Smoking Souls i Kontaminació Akústica, que aprofitaran per a presentar els seus últims treballs discogràfics.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada