El PP de Sueca assegura que són “l’únic partit que pot traure una majoria”

El PP de Sueca assegura que són “l’únic partit que pot traure una majoria”

Jose Luis Ribera ha assegurat que “Sueca necessita un govern unitari i el PP és l’únic partit que pot traure una majoria en les eleccions del 24 de maig”. En una entrevista als informatius de Sueca Televisió, Ribera ha recalcat que encapçala “una llista renovà, amb tot tipus de perfils i persones preparades”.

El candidat del PP a l’alcaldia ha lamentat que “la gent està desil·lusionada amb la política que es fa a nivell local i ja és hora de que Sueca avance com es mereix”. Ribera ha assegurat que “en Sueca estem massa acostumats als pactes sense sentit” i ha afirmat que “des del PP aspirem a la majoria absoluta i als pactes amb les persones, fent política per a Sueca i per als suecans”.

Des de l’alcaldia, Ribera s’ha compromés a que el pressupost anual de l’Ajuntament de Sueca es presente abans de cada 31 de decembre “perquè portem tres anys en pressupostos prorrogats que impossibiliten l’aprobació de noves partides i projectes, i la participació de noves associacions”.

En l’entrevista a Sueca Televisió, el candidat popular ha reclamat “la necessitat de que el Consell Agrari tinga un pla quadriennal on es detalle la inversió a fer i una organització de maquinària i llauradors seria” i ha promés que treballarà per aconseguir “una denominació d’origen per a les nostres taronges”.

D’altra banda, Ribera ha recordat que “els nostres majors necessiten un nou local perquè el CEAM se’ls ha quedat menut”. Així mateix, el popular ha declarat que “hem de buscar la manera de que jóvens i jubilats interactuen i intercanvien coneixements”. El candidat del PP ha proposat que els jóvens suecans acosten el món de les noves tecnologies als més majors i que éstos els formen en els oficis tradicionals.

A més a més, Ribera ha tornat a proclamar l’interés del Partit Popular de Sueca en crear el “Festival SHC en agost per a que els suecans mostren les seues aptituds artístiques” i una Fira Jove Comarcal “on els jóvens que volen estudiar però també els que volen treballar puguen conéixer de la mà de les empreses quins són els perfils més demandats”, ha explicat el candidat popular.

El candidat del PP a l’alcaldia de Sueca, que es definix com “una persona normal i corrent, accesible i molt integrada en Sueca perquè he estat en moltes associacions”, es dedica professionalment a l’advocacia, és aficionat a la cacera, porta les terres de la seua familia i és un apassionat de Sueca, “darrere del meu fill, que és el més important per a mi”, ha conclòs.

PP de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.