El Consell Agrari de Sueca prendrà nota de les zones més afectades per la mosca negra i mosquit

El Consell Agrari de Sueca prendrà nota de les zones més afectades per la mosca negra i mosquit

La Junta del Consell Agrari de Sueca i el seu president, Dimas Vázquez, volen oferir als ciutadans un punt d’informació perquè tots aquells que detecten alguna zona infestada d’insectes  en el nostre terme municipal, puguen comunicar-ho i, d’esta manera, el mateix Consell Agrari transmeta eixa demanda a l’empresa que està realitzant en estos moments el tractament preventiu de control de mosca negra i mosquit tigre.

“Una vegada el ciutadà informe de la ubicació exacta on ha percebut un increment de les plagues, se li comunicarà a l’empresa perquè es persone allí i comprove eixa denúncia, actuant immediatament i evitant així la proliferació dels insectes”, ha explicat el president del Consell Agrari i regidor d’Agricultura, Dimas Vázquez, el qual ha afirmat també que l’objectiu és coordinar d’una manera òptima l’actuació contra estos molestos insectes, agilitzant així la seua eliminació.

Per a això, la Junta del Consell Agrari i el seu president volen comunicar a la població de Sueca, Mareny de Barraquetes i El Perelló que qualsevol ciutadà pot acudir a les oficines del Consell, ubicades en el carrer Cullera nº15 de Sueca, per a fer constar la situació d’alguna zona en concret en la qual s’haja percebut un increment de plagues de mosca i mosquit. Mentrestant, l’empresa contractada continua treballant en la campanya de prevenció que el Consell Agrari va posar en marxa el passat mes de març a fi d’evitar una aparició massiva d’estos insectes en els mesos d’estiu.

Al mateix temps, Vázquez està en contacte amb altres Ajuntaments veïns de Sueca “amb l’objectiu que esta prevenció i tractament siga més eficaç per a tots, realitzant-la ells també. Des del Consell Agrari ja s’està treballant per a coordinar i posar en marxa la següent fase d’eliminació de les plagues que pogueren haver escapat de la fase de prevenció, amb l’actuació de mitjans aeris contra els insectes adults que pogueren haver-hi en el nostre terme municipal”.

Vázquez lamenta, al mateix temps, “la falta de tacte de l’Administració Autonòmica per no actuar de manera global en totes les poblacions afectades per estos insectes, i veure’ns obligats a actuar de manera puntual per a evitar tan greus molèsties a la ciutadania ocasionades per estes plagues”.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.