Podem Sueca no es presenta a les eleccions locals i denúncia manipulació de la seua imatge

Podem Sueca no es presenta a les eleccions locals i denúncia manipulació de la seua imatge

La formació política Podem/Podemos no es presenta a les eleccions municipals, ni a Sueca ni a cap poble. Així ho ha recordat Inmaculada Blanco, secretaria general de Podem Sueca a través d’una carta remesa als seus afiliats i que ha estat reproduïda a les xarxes socials.

“Em fique en contacte amb tú per a comunicar-te que Podem Sueca no es presenta a les eleccions municipals en cap forma, ni ha fet cap acord amb membres de antics governs locals”, afirma en el seu escrit la secretaria general de la capital de la Ribera Baixa.

Blanco denúncia també l’intent confusionista de la candidatura encapçalada pel regidor trànsfuga del PSOE Enrique Vidal. “Malgrat que n’hi ha partits que utilitzen els colors y la simbologia de Podem a Sueca, no son Podem Sueca”, adverteix. “Vos convidem a traure del error a tots els vostres veïns, amics i familiars per tal d’evitar que la gent vote enganyada”, afegeix davant aquest intent de confondre i voler fer passar gat per llebre.

En la mateixa comunicació oficial apunta que el seu partit polític, ara està dedicat “exclusivament a les eleccions autonòmiques” i demana ajuda a col·laborar en la campanya electoral que faran en aquest sentit.

O.R.

Notícia del diari El Mundo:
Cómo parecer Podemos
Habrá cerca de 100 listas en las municipales con lemas que se identifican con Podemos.
El partido prepara denuncias para algunas de las candidaturas que dan lugar a equívocos


 

  1. avatar
    Camino al andar 29 abril, 2015, 6:04 pm

    Lo que el Psoe no fue capaz lo hacen ahora los novatos de la politica. Enhorabuena por destapar el engaño de este personaje , vividor o lo que sea que quiere eternizarse en la casta
    vamos sobrados de transfugas de de aprovechados. Hace falta honradez en la politica

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.