Mayor demana una majoria social per a donar estabilitat al nou govern de Cullera

Mayor demana una majoria social per a donar estabilitat al nou govern de Cullera

El candidat a l’alcaldia de Cullera, Jordi Mayor, ha demanat als militants i simpatitzants dels Socialistes de Cullera que treballen amb esforç i il·lusió per a aconseguir una majoria social el pròxim 24 de maig que permeta donar estabilitat al nou govern municipal que eixirà de les urnes. L’objectiu irrenunciable dels Socialistes de Cullera en estes eleccions municipals és aconseguir una victòria àmplia que garantisca l’aplicació de les seues propostes per a canviar Cullera.

Durant la inauguració de la seu electoral de la seua candidatura, acte que va tindre lloc en un ambient d’il·lusió i que va congregar al voltant de 200 persones este divendres, l’aspirant socialista a l’alcaldia va assenyalar que les perspectives electorals per als Socialistes de Cullera “són les millors que hem tingut en dècades”, però tot i això va instar a la militància a deixar-se la pell fins al dia de les eleccions per a aconseguir que el canvi siga possible “perquè res està guanyat”.

“Som l’únic partit amb capacitat per a tirar al govern de Sanjuán que ens ha portat a la ruïna i que ha governant pensant en els seus interessos i no en els dels ciutadans que patixen la crisi”, va assenyalar. Sobre este assumpte, va recalcar que “hem liderat l’oposició, fiscalitzant l’acció del govern, denunciant les seues injustícies, però al mateix temps aportant alternatives per a millorar la vida dels nostres veïns. Tenim un treball seriós i honrat que hem dut a terme estos anys que ens avala”, va reivindicar.

Així mateix, Mayor va assenyalar que els Socialistes de Cullera “hem liderat l’acció política a Cullera des de l’oposició, hem sabut adaptar-nos al que demana la gent i anem dos passos per davant de la resta de partits en tot”, va afirmar.

En eixe sentit, va recordar la seua aposta decidida per la participació ciutadana, amb més de 800 veïns que han col·laborat en l’elaboració del programa electoral, i el seu compromís amb la transparència, amb la publicació dels comptes de la seua candidatura i de la seua declaració de béns en el seu web www.jordimayor.com. D’altra banda, va indicar que ara com ara els Socialistes de Cullera són els únics que s’han compromés per escrit amb un Codi ètic a una sèrie de mesures per a garantir la bona gestió municipal i la lluita contra la corrupció.

Mayor, envoltat pels membres de la seua llista electoral, va aprofitar l’acte d’inauguració de la seu per a anunciar que la presentació oficial de la candidatura tindrà lloc el pròxim dia 4 de maig, dilluns, a les 19.30 hores en la Casa de la Cultura amb l’assistència confirmada de José Bono.

PSPV-PSOE de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.