Tot a punt per a la celebració de la 4a Passarel·la Moda Sueca i la Fira del circ

Tot a punt per a la celebració de la 4a Passarel·la Moda Sueca i la Fira del circ

La plaça de l’Ajuntament acollirà, dissabte que ve, la quarta edició de la Passarel·la Moda Sueca. “Des del primer any que vam començar amb esta aventura hem lluitat per recolzar als nostres comerços. Creiem que la Passarel·la és una manera de donar a conéixer el producte que tenim en Sueca, és un aparador obert gràcies al qual milers de ciutadans poden veure què és el que s’oferix ací”, ha afirmat la regidora de Comerç i Turisme, Manoli Egea, responsable de l’organització de l’esdeveniment, en la roda de premsa celebrada este matí. Enguany s’ha optat novament per la plaça de l’Ajuntament com a escenari de la Passarel·la, ja que la predicció meteorològica és favorable, amb l’objectiu que puga acudir el nombre més gran de persones possible sense necessitat de desplaçar-se amb cotxe o autobús “i, al mateix temps, puguen quedar-se a consumir després en els bars i restaurants, contribuint així a dinamitzar encara més l’economia local”, ha explicat Egea.

Un total de 21 comerços participaran en esta edició, la temàtica del qual estarà inspirada en la pel·lícula Moulin Rouge. Els establiments participants són: Monmamá, Piruleta, Maxibebé, Piruleta Bany, Lolitas, Entra, Perfumeria Roy, Bondormir, Nova Òptica, El Dos de Mayo, Lima Limón, El Didal de la Iaia, La Boheme, Drogueria i perfumeria Clarisa, Bogeria, 1919 Joyeros, Isis Estilisme, Prestigio Moda y Complementos, Miss Vintage, Mes Guapa i Veumón Viatges. El nombre de models que desfilaran serà aproximadament 150. Les empreses patrocinadores (Caixa Popular, Tiendas Vidal, Solán de Cabras i el restaurant London) col·laboraran amb xecs regal per als premiats que podran utilitzar en els comerços participants en la Passarel·la. En esta edició, els premis seran per al dissenyador del cartell, Miguel Somovilla, i per als millors models infantil, femení i masculí.

Egea ha expressat també el seu desig que el pròxim govern municipal continue amb la labor que s’ha estat desenvolupant estos últims quatre anys des de la seua Regidoria. “Jo continuaré recolzant al comerç de Sueca perquè crec en ell. Resulta molt difícil defendre una cosa si no es creu en ella. Vinc de pares comerciants, jo mateixa he sigut comerciant, i sé el que costa”. La regidora de Comerç ha agraït també el suport i implicació dels comerciants de Sueca en tot este temps; del president d’Arrima’t, Tony Landete; i de l’alcalde, Salvador Campillo.

Per al president d’Arrima’t, Associació de Serveis i Comerç de Sueca, la realització de la Passarel·la suposa una manera entretinguda i participativa de mostrar al municipi tot el que oferix el seu comerç. “Este és un dels esdeveniments en què participa un nombre més gran de ciutadans: models, comerços de qualsevol tipus, el públic que ho disfruta en directe i el que pot veure-ho després per la televisió. És un esdeveniment que té moltíssima repercussió en comparació amb el cost econòmic que suposa”. Landete ha tingut també paraules d’agraïment per a tots els participants, les empreses col·laboradores, l’alcalde, l’Ajuntament i, en especial, per a la regidora de Comerç. Per la seua banda, l’alcalde de Sueca ha remarcat el treball que suposa l’organització d’un esdeveniment com este, “però que val molt la pena. Si el xicotet comerç, que és el que mou l’economia local, no funciona, eixe poble està condemnat. Això és el que no volem que succeïsca i, per això, des de l’Ajuntament, des de la Regidoria de Comerç, s’està fent tot el que es puga per incentivar-lo i recolzar-lo”.

La 4a edició de la Passarel·la Moda Sueca 2015 se celebrarà el dissabte 25 d’abril, a les 20:00 hores, en la plaça de l’Ajuntament. El presentador enguany serà el televisiu Ximo Rovira. L’entrada és gratuïta i s’espera una afluència de 2.500 persones.

La regidora de Comerç ha aprofitat la presentació de la Passarel·la per a anunciar que s’estan ultimant els detalls per a l’aprovació d’una nova ordenança que regularà el procediment per a atorgar llicències urbanístiques, ambientals i d’obertura. “L’objectiu que ens proposem és que tots els comerços puguen obrir les seues portes en el mínim de temps possible i amb les majors facilitats. Al simplificar el procediment, s’aconseguix reduir considerablement la taxa que s’ha de pagar per l’obertura d’un negoci. Estem parlant d’un estalvi econòmic importantíssim per als comerços, que suposarà una baixada d’un 80% en les taxes a l’hora d’obrir el negoci. Portem molt de temps treballant en ella i espere que puga tractar-se en el pròxim ple. Si no, deixarem tot preparat perquè siga una prioritat del pròxim govern”.

Fira del circ

“Durant el cap de setmana, en els voltants de la plaça de Sant Pere, va a instal·lar-se una Fira circense que s’oferirà als ciutadans el dissabte paral·lelament amb la 4a edició de la Passarel·la Moda Sueca 2015. Tant la Fira com la passarel·la estan inspirades en la mateixa temàtica, el circ.

La Regidoria de Festes ha volgut així reforçar l’esdeveniment de la Passarel·la, que organitza la Regidoria de Comerç, perquè este cap de setmana Sueca puga convertir-se en un punt de trobada de tota la comarca. Este tipus de fires, amb un cost zero per a l’Ajuntament, es plantegen amb diferents temàtiques perquè els ciutadans tinguen una alternativa més d’oci algun cap de setmana durant l’any. Amb la temàtica del circ s’oferiran espectacles d’equilibrisme, mims, malabars, foc, serps i de domadura eqüestre. Espere que siga del grat de tots i invite a tota la comarca a què vinga a visitar-nos”, ha explicat el regidor de Festes, Dimas Vázquez.

Ajuntament de Sueca


 

 

  1. avatar

    Cost zero??????…..

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.