Ribera (PP): “L’Ajuntament ha de ser la primera línia del Currículum dels joves de Sueca”

Ribera (PP): “L’Ajuntament ha de ser la primera línia del Currículum dels joves de Sueca”

Jose Luis Ribera ha reclamat que “l’Ajuntament ha de ser la primera línia del Currículum dels nostres joves perquè estarem formant-los i donant-los feina”, en el primer debat entre les formacions polítiques del municipi organitzat ahir pel Consell de Joventut de Sueca.

Jose Luis Ribera ha reclamat que “l’Ajuntament ha de ser la primera línia al Currículum dels nostres joves amb un “primer empleo” perquè estarem formant-los i donant-los feina al mateix temps”. El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Sueca ha manifestat la responsabilitat de l’Ajuntament davant l’atur juvenil en el primer debat entre les formacions polítiques del municipi, organitzat ahir pel Consell de Joventut de Sueca.

Ribera ha proposat tallers de formació per a pares i fills, destacant la importància “d’entendre als nostres joves, aprendre a comunicar-se amb ells i ajudar-los davant problemes com la violència de gènere i les addiccions”.

Pel que fa a l’ús excessiu de les noves tecnologies entre els mes joves, Ribera ha destacat que “recuperar la lectura és la millor opció perquè els nostres xiquets deixen les tablets i els mòbils per un moment i s’acosten al món de la literatura”.

El candidat popular, que ha destacat la participació dels joves del partit en la elaboració del programa electoral, ha presentat el “Festival SHC” i la “Fira Jove Comarcal” com a dos propostes clau per als joves de Sueca.

“El Festival SHC serà un festival local, preludi de les festes patronals, que aglutine totes les arts practicades pels joves de Sueca, des de música, teatre i literatura, fins escultura, pintura i fotografia. La inquietud artística en el nostre municipi ha demostrat ser de gran qualitat i l’Ajuntament ha de contribuir a la seua promoció”, ha explicat Ribera.

El candidat popular ha reclamat la capitalitat de Sueca i ha proposat la creació d’una “Fira Jove Comarcal” amb la finalitat de “mostrar als joves de Sueca i de tota la comarca l’oferta formativa i laboral que més els interessa perquè puguen decidir sobre el seu futur amb informació de primera mà”.

El candidat del PP a l’alcaldia ha pres nota de les propostes fetes pel Consell de la Joventut de Sueca i ha assegurat que “amb un govern del Partit Popular, l’Ajuntament farà de totes les necessitats del joves la seua prioritat”.

Ribera també ha recordat als representants del PSOE i de Compromís que “desprès de clavar la pota en la biblioteca, en la piscina i en altres gestions durant estos quatre anys, ara veniu a fer propostes com si no haguera passat res i sense reconèixer cap responsabilitat”.

D’altra banda, s’ha dirigit als membres de l’actual govern per recordar-los que “no heu sigut capaços d’aprovar un pressupost en tres anys, per diferències entre PSOE i Compromis. I l’alcalde Salvador Campillo, que torna a concurrir estes eleccions, ni ha vingut al debat, una mostra del respecte que té als joves de Sueca”.

“L’Ajuntament ha de buscar inversions per al poble i, si no ho fem prompte, locals com els Molins Fariners es convertiran en solars, perdent-se el gran valor històric, patrimonial i econòmic que tenen”, ha dit el popular.

A més a més, Ribera ha avançat que “al PP de Sueca ja tenim elaborat un projecte viable i serio per als Molins, que presentarem en roda de premsa en els pròxims dies”.

Partit Popular de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.