L’Ajuntament de Sueca convoca el concurs per al cartell anunciador de les Festes Majors

L’Ajuntament de Sueca convoca el concurs per al cartell anunciador de les Festes Majors

La Regidoria de Festes de l鈥橝juntament de Sueca ha convocat, un any m茅s, el concurs per a triar el cartell anunciador de les Festes Majors del municipi, que se celebraran en el mes de setembre. Es podr脿 presentar tota aquella persona que ho desitge, aportant un m脿xim de dos treballs en format A4 que hauran de ser originals i in猫dits.

鈥淭ornem a apostar per la creaci贸 i el disseny de tots aquells que tinguen il路lusi贸 de veure el seu treball publicat en el pr貌xim llibre de les Festes de Sueca. Pense que eixa f贸rmula 茅s la m茅s adequada per a donar participaci贸 als creatius i als ciutadans que es vegen capacitats per a optar al premi del cartell. Per tant, des de la Regidoria de Festes continuem apostant per ells. 脌nim i endavant amb el disseny鈥, ha assenyalat el regidor de Festes, Dimas V谩zquez.

Els cartells presentats hauran de portar obligat貌riament el text Festes Majors Sueca Setembre 2015, a m茅s de reservar una zona per a poder afegir els logotips de l鈥橝juntament de Sueca i la Regidoria de Festes. A m茅s, no podran anar firmats; es presentaran amb un lema que haur脿 de figurar en el dors del cartell. En un sobre tancat, a banda, s鈥檌nclouran les dades personals de l鈥檃utor o autora. Els criteris que se seguiran a l鈥檋ora de l鈥檈lecci贸 seran: la creativitat de l鈥檕bra; l鈥檈stil i la personalitat del cartell; la composici贸 del text i les tipografies empleades; la t猫cnica de la imatge i del color utilitzats; i la relaci贸 i identificaci贸 amb el tema del concurs, les Festes Majors.

Les sol路licituds per a participar en el concurs es presentaran en el Registre General d鈥橢ntrada de l鈥橝juntament de Sueca, en horari de 9 a 14 hores, fins al 25 de maig. Una vegada presentada la sol路licitud, el treball s鈥檈ntregar脿, sense identificar, en el Departament de Festes. El premi en met脿l路lic per al cartell guanyador ser脿 de 800 euros, i el veredicte del jurat es far脿 p煤blic l鈥1 de juny. Les bases del concurs es podran consultar en la p脿gina web de l鈥橝juntament de Sueca, www.sueca.es.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.