Fira del Llibre en valencià al col·legi Carrasquer de Sueca per al diumenge

Fira del Llibre en valencià al col·legi Carrasquer de Sueca per al diumenge

Diumenge 26 d’abril, la Comunitat d’Aprenentatge del CEIP Carrasquer tornarà a celebrar la Fira del Llibre en Valencià. En està edició, la número 11, tindrà lloc a l’escola una festa on hi haurà activitats i on es podran adquirir llibres per a totes les edats.

L’Associació de Pares i Mares de l’escola ha organitzat el 2n Concurs Escolar d’Il·lustració de Contes. Com l’any passat, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sueca patrocina este concurs en el qual participen les escoles de Sueca, El Perelló i Mareny.

Amb este concurs volem que els escolars puguen gaudir d’una bona lectura i que, a partir d’ella, puguen manifestar la seua creativitat gràfica. En esta ocasió el conte que s’ha d’il·lustrar és «La llegenda de Sant Jordi». Cada classe, presentarà un treball d’il·lustració que optarà a un dels tres premis per categoria, tal com està especificat a les bases del concurs.En total hi ha huit categories i, per tant, es concediran 24 premis.

Els premis es lliuraran el diumenge 26 d’abril, aprofitant la celebració de la Fira del Llibre en Valencià, i hi haurà una exposició a l’escola amb tots els treballs premiats. A més, hi haurà tallers de manualitats per als xiquets i el contacontes El Gran Jordiet.

Associació de Pares i Mares del CEIP Carrasquer


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.