L’escriptora Carmen Amoraga inaugura la XXIX Setmana del Llibre d’Almussafes

L’escriptora Carmen Amoraga inaugura la XXIX Setmana del Llibre d’Almussafes

A les 20 hores de dijous passat, la Biblioteca Pública d’Almussafes va rebre la visita de l’autora i periodista valenciana, Carmen Amoraga, guardonada amb el premi Nadal pel seu treball literari “La vida era això”. L’escriptora va protagonitzar una trobada amb els integrants del Club de Lectura d’Almussafes, un grup impulsat des de la Biblioteca Pública Municipal fa un any i mig, aproximadament. El regidor de Cultura, Josep Contell, va assistir a l’acte literari, amb el que el consistori municipal donà la benvinguda a la Setmana del Llibre 2015.

Com en les anteriors edicions, els tallers d’animació a la lectura i el foment a la poesia centren bona part de l’agenda d’activitats programada per a la commemoració literària d’enguany, una cita que de nou es programa amb la finalitat de conscienciar els adults, jóvens i xiquets del gran paper que juga la literatura en la societat.

La vint-i-novena edició literària, organitzada des de la Biblioteca Pública Municipal, continua esta mateixa vesprada amb l’acte de presentació del volum d’investigació “Joc, espai i xarxa” i la inauguració de l’exposició amb què es realitza un recorregut per la història d’este joc i, en especial, de la pilota valenciana a Almussafes.

“Mes llibres, mes lliures” és la cita triada per a definir la Setmana del llibre 2015 d’Almussafes, una celebració en què participaran pràcticament la totalitat dels estudiants de la localitat, als que el consistori municipal els farà entrega d’unes motxilles identificatives de la commemoració. Els primers a rebre-les seran els alumnes de quart de primària, els que assistiran dilluns que ve dia 20, a les 10 i a les 11.30 hores, al taller d’animació lectora “Viatge al centre de Jules Verne”, que oferirà Murta Animacions.

L’agenda d’activitats literària continuarà durant les següents jornades, fins a l’acte de clausura, que tindrà lloc divendres que ve dia 24, amb la gala pública d’entrega dels premis del certamen de poesia “Marc Granell”, a la que seguirà l’espectacle de La Dependent “Homenatge a T”.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.