La carpa socialista de Sueca demana propostes per al seu programa

La carpa socialista de Sueca demana propostes per al seu programa

Una de les màximes del Partit Socialista de Sueca, des de el primer dia que va entrar a governar a l’Ajuntament de Sueca, va ser escoltar als seus ciutadans, per escoltar les seues propostes i prioritats per a millorar la nostra ciutat.

I així ho han demostrat a les seues Regidories, sempre baixant al carrer i parlant amb el ciutadà per saber de primera mà les seues inquietuds a nivell local.  Sense anar més lluny, no fa molt de temps es va fer una enquesta en el tema de la neteja viaria i recollida del fem, en la qual els ciutadans opinaven del servei actual i com millorar-lo de cara al futur.

Com sempre ha segut una molt bona formula escoltar al poble, i el bon polític deu de tindre eixa directriu com una obligació, els socialistes han duplicat eixe tu a tu amb els ciutadans, amb la Carpa Socialista. Una carpa que recorrerà diferents barris de Sueca, per saber amb una enquesta el que opinen les suecanes i suecans, de la nostra gestió durant els 4 anys a l’Ajuntament, i les seus propostes i demandes per millorar i posar on cal a la nostra ciutat dins de la comarca. Estem molt contents amb la resposta que fins ara ens estan donant els nostres veïns davant les nostres preguntes, i des de ací agrair la seua col·laboració.  Així com també agrair a tots els ciutadans la seua participació, amb eixe fòrum creat a diferents bars de la nostra ciutat, amb el nom de “Un Café amb Dimas”, que també ha buscat el crear un punt col·lectiu d’opinió pública i participació ciutadana, per que els nostres veïns ens digueren el que volen i el que necessiten per tindre una ciutat millor cada dia.

Per tant amb eixe tipus de consultes, els socialistes de Sueca han volgut apropar la política local als verdaders protagonistes de la nostra ciutat, i als que els polítics ens deguem, que no són altres que les suecanes i els suecans, i que a dia de hui estan confeccionant un projecte de futur que portaran els socialistes de Sueca al seu programa.

Vist la gran acceptació que esta tenint este tipus de consultes, Dimas Vázquez al seu programa ja té inclòs i amb majúscules el crear un Fòrum de Participació Ciutadana que fiscalitzarà el compliment del programa electoral. Així com farà participes als ciutadans de dir les sues prioritats a lora de confeccionar el pressupost de l’Ajuntament.   I de tot això naix un eslògan per a la candidatura socialista de Sueca, i que no potser altre que “Complirem amb tu”.

PSPV-PSOE de Sueca

 


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.