El Consell de la Joventut de Sueca convoca un debat electoral per a demà dimarts

El Consell de la Joventut de Sueca convoca un debat electoral per a demà dimarts

El Consell de la Joventut de Sueca convida als partits polítics que es presenten a les properes eleccions municipals del 24 de maig a participar en un debat. A este debat es parlaran temes que afecten sobretot a la joventut del poble de Sueca, El Perelló i El Mareny. Cada formació política pot portar a un representant per a que explique les polítiques de joventut que durà a terme el seu partit.

Abans de començar es procedirà a un sorteig on es decidirà l’ordre de participació. Cada representant té 7 minuts per a poder explicar el seu programa. En acabar les intervencions la presidenta del Consell de la Joventut de Sueca, Pilar Colechà, llegirà les propostes que les associacions que formen part del consell volen demanar als polítics.

Al Consell de la Joventut li agradaria que totes les formacions polítiques recolzaren la gran part d’estes propostes i les posaren al seu programa electoral.b Després el públic podrà participar o bé realitzant noves propostes o fent preguntes. Esperem que els propis joves del poble expliquen les seues problemàtiques.

Sueca Televisió gravarà la primera part de l’acte fins l’intervenció de la presidenta del Consell de la Joventut.

El debat serà al Casal Jove el dimarts 21 d’abril i començarà a les 19:00 hores.

Consell de la Joventut


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.