Peus-Quets festeja el seu Dia del club

Peus-Quets festeja el seu Dia del club

La celebració anual que fa Peus-Quets del dia del Club s’ inicià el Divendres al vespre. La 3ª edició de la Crono Individual de 2K tingué una bona i diversa participació, Peuets i forasters.

Ens honrà amb la seua presència l’ entranyable Recaredo Agulló, veterà entre veterans, pioner del mon del running, expert en carreres populars. Comptàrem també amb la participació en carrera de Luis Félix Martínez Gómez, campió d’ Espanya de 10000 en categories +40. Cal remarcar la pura i desinteressada disposició de estes dos excel·lents figures del esport en fer part de la celebració del 28è aniversari: gracies a tots dos per brindar-vos!

La prova, curta, per això intensa, tingué uns resultats d’ escàndol: Carles Micó. de P.Q., feu 6mn03. Luis Felix, de Cárnicas Serrano, feu 6:04, i Moha, Suecà de Cronorunner tancà el rellotge en 6:14. Les fémines volaren als voltant del 7 i 8 minuts, deixant a Nuria Castells primera, Amparo Cebolla, segona, i Assumpta Cebolla, tercera. Com veieu, guardons quasi en exclusiva per a la família Micò i Cebolla. Genètica Runner! I veure córrer a Adrià, el menut d’ Amparo de 6 anys ens reafirma lo de la herència de sang! El Divendres a la nit, la festa del Club es prolongà a la seu amb un sopar de germanor, on vam veure la feinada assolida per la directiva del Club, la cohesió de fets i idees, i la coherent i humana direcció del equip de govern. El festeig fou animat per somriures, riures i sorollosos esclafits de taps de cava, els resultats d’ alguns hilarants!

Dissabte al matí, es desenvolupà la 3ª Caminada Solidària contra el Càncer de 5,5K, aquest any contra el Càncer de Pulmó, que Peus-Quets organitzava, i que va tenir la col·laboració del Consistori Suecà, de l’ AECC de València, de l’ Hospital de la Ribera i de Esports Carpio. Passaren dels 4000€ recaptats aportats per una multitudinària assistència de dones com es ja el costum, i també, com no, de molts homes conscients de la profunda tragèdia que esta lacra sembra i de la necessitat urgent de fons per a la decidida lluita necessària contra este monstre. Una lloança al civisme dels participants a la Caminada, i  sense cap mena de dubtes, “OSCAR” a Toni Llopis, per la organització de la Crono Nocturna del Divendres, impecable i sense escletxes, i per el excel·lent desenvolupament de la Caminada, encapçalat i marcat per un expert director de carreres. Toni, mestre de protocol i “matèria gris” de la organització, i Mónika Carrasquer amenitzant la festa, èxit garantit! A la tarda Pepe, Mariola, M. Carmen, Inma, Lena i Sari fan acte de presència corrent la Run Cancer de Sueca, 8,5K, del 1er Circuit Provincial contra el Cancer. Gran resposta de corredors, de públic i de Riberencs solidàris.

A Puçol, Edu Lopez, marcant 1:07.52 i esta gran runner que es Prese Claver fent 1:14, completaren el circuit de 15K. Esta última guanyà la seua categoria, brandant la copa de 1ª classificada de Veteranes a lo més alt del podi. Un trofeu, una victòria més, el pur firmament a tocar per a Prese!

dani-lopez-al-maresme-2015Diumenge, Dani Lopez, Peuet itinerant, mostra la samarreta de Peus-Quets esta vegada a Catalunya tancant crono en 1h39mn45 a la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme, circuit completament pla a nivell de platja, de Calella fins Malgrat de Mar i tornar. Bonica prova, ràpida i sempre guardant la Mediterrània  a la vista. Be per Dani, que lluny de casa sempre porta Sueca al cor i, quant no per Madrid, exhibeix el Blau Peus-Quets per terres catalanes!

Reunió matinera per fer-nos la foto oficial anual del Club en ple. Desprès, mentre la majoria van a fer-se un homenatge de huit kilòmetres per els camins de la marjal, uns quants de nosaltres van a córrer el 10K de Silla, prova del 2º Circuit de l’ Albufera on Peus-Quets es part vital i organitzativa. Resultats òptims: Paco Mompó fa 46:31, temps “infarctant” per a un Veterà C, que cerca baixar dels 45 mn, Amparo Cebolla, minvada per motius físics fa quarta en Veteranes B, i  Mila Sifre i M. José Sanz, segona i tercera en veteranes C. De nou dos podis: garra i poder de les  fémines de Peus-Quets. Cris Roman, Pilar Ferrús i Reme Beltran tornen a entrar per baix de l’ hora, èxit rodó.

Tot això transcorrent a Silla, a la seu del Club, a Sueca, anaven atorgant una guardons commemoratius a cadascú dels Maratonians del Club a més dels premis del campionat social, campionat privat a nivell intern copsat per tres dimonis del córrer, Prese Claver, Sari Roselló i Encarna Fernàndez, tercera, segona i primera que porten més que acumulats, apinyats uns quants centenars de kilómetres a les seues cames. La xicoteta competició de 8K per la partida en clau interna, sols per al Club se l’ emporten Prese, Lourdes i Sari en dones i en homes Carles, Rubén i Fran. En definitiva, el 28è aniversari de Peus-Quets: grans moments i resultats, grans atletes i amics!

Juanjo
Peus-Quets


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.