La Guàrdia Civil deté dos persones a Sueca implicades en el robatori de 55 palets

La Guàrdia Civil deté dos persones a Sueca implicades en el robatori de 55 palets

En el marc dels serveis establits de forma permanent per a eradicar tot tipus de robatoris en el camp, des del passat mes d’abril de l’any 2014, la Guàrdia Civil venia investigant un robatori amb força comès en magatzem agrícola situada en la localitat de Tavernes de la Valldigna.

Per açò, es van iniciar les recerques per part de components de l’Equip ROCA de la Guàrdia Civil de Sueca, a fi de poder localitzar, identificar i detenir a l’autor o autors d’aquests fets.

Fruit de les intenses gestions realitzades pels agents encarregats del cas es va poder comprovar que es tractava de dues persones, les quals havia accedit a l’abril del passat any 2014, a aquest magatzem agrícola trencant la tanca perimetral de la mateixa sostraient un total de 55 palets de plàstic, valorats en 3.850 euros, podent recuperar 17 d’ells, els quals es trobaven en una magatzem de compravenda de cítrics de la localitat de Cullera.

Per tot açò, el passat dia 8 d’abril de 2015, la Guàrdia Civil va procedir a la detenció de dos homes de 36 i 41 anys i de nacionalitat espanyola, en la localitat de Sueca, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Aquesta actuació s’ha pogut desenvolupar gràcies a la col·laboració ciutadana, esclarint aquest fet delictiu. Les recerques continuen obertes, esperant esclarir més fets al fet que avancen les recerques. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció nº 2 de Sueca.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.