El desgovern que ha patit Sueca durant esta legislatura ha d’acabar

El desgovern que ha patit Sueca durant esta legislatura ha d’acabar

El Comitè Electoral Local (C.I.L.), presidit per Francisco Lérida, ha presentat davant afiliats i simpatitzants la candidatura que representarà al Partit Popular de Sueca en les eleccions municipals del 24 de maig.

Com a candidat a l’alcaldia de Sueca, volguera destacar la professionalitat i imparcialitat del treball desenvolupat pel C.I.L., que en aquesta ocasió ha seguit una operativa diferent: primer s’han tingut en compte els perfils que havien de conformar la llista, en representació de tots els col·lectius locals; després s’han cercat les persones més idònies per a cadascun, així com la seua ubicació en la llista. La candidatura final ha sigut aprovada per unanimitat, una mostra del treball en equip que va a caracteritzar la nostra forma de fer les coses.

El Partit Popular de Sueca presenta una candidatura totalment renovada. Excepte el qual subscriu, solament repeteixen la recentment incorporada com a regidor Vanesa Llinares, que passarà a ocupar el número quatre, i Francisco Ortolá, en el número onze.

Cadascuna de les persones que conformen la candidatura està completament implicada en el projecte d’obtenir la majoria absoluta a Sueca. El nostre objectiu és desenvolupar, de forma automàtica a partir del 14 de juny, una labor de govern que retorne la il·lusió als nostres ciutadans.

És evident que els membres de l’actual pacte de govern estan esgotats políticament. Durant els últims tres anys, han sigut incapaços de proposar una acció de govern conjunta; cadascun dels grups ha pensat més en les seues competències de forma aïllada que en la nostra localitat i en el benestar i progrés de Sueca i dels suecans.

El desgovern que ha patit Sueca durant aquesta legislatura ha d’acabar i el Partit Popular és l’única alternativa per a retornar la il·lusió perduda després de dues legislatures contínues de pactes il·lògics que ens han portat a la situació actual.

Aquests són els membres de la nostra candidatura, a els qui agraïsc la seua implicació, convençut de la seua capacitat per a assumir l’acció de govern a desenvolupar:

Fernando Franco Carbonell, María Ángeles Sendra Vives, Vanesa Llinares Velis, Pío Lledó Ferrando, Sonia Gorris Dubón, Jose Antonio Fos Santamaría, Vicenta Sellés Soler, Eduardo Escrivá Planells, Finita Ortells Pérez, Francisco Ortolá Alberola, Ernesto Pastor Talens, Carmina Cañavera Blay, María Isabel Corbi Rubio, Francisco de Paula Palacios, Antonio García Pando, Josefina Guillem Sos, María de Sales Bosch Ribera, Francisco José Amaya Pedrós, Rafael Lacal Soriano, Fernando Llopis Llopis.

En la nostra candidatura comptem amb representants de tots els col·lectius, edats, professions, barris… Tots ells representen millor que ningú a Sueca, compten amb la formació i experiència més adequada per a la gestió dels assumptes públics del nostre municipi. Entre tots formem un gran equip i junts estem elaborant el programa electoral més assenyat, real i pràctic per a Sueca. Perquè a tots ens uneix la mateixa passió: passió per Sueca.

Jose Luis Ribera
Candidat a l’Alcaldia de Sueca pel  Partit Popular


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.